Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 2, 2012

Menyepit ke kedai kereta...


Hasya ni.. memang pantang org letak sepit rambut kat dia..
Tak kira laa sepit ke.. headband ke.. cekak ke..
Tapi mak dia pulak..
Suka sangat nak tengok Hasya ni feminin sket..

Sabtu semalam ada kenduri kahwin..
Bersungguh-sungguh laa aku letak sepit..
Aku letak dia cabut.. letak dia cabut...
Sampai kat umah orang kahwin  tu..
Nasib baik laa okay pulak dia bersepit..

On the way balik..
Dia cabut balik sepit tu..
Aku sepit balik..
Cabut lagi.. sepit balik..

Sepit.. sepit.. sepit...

Sampai rumah..
Aku pi bukak gate..
Sekali papa dia suh Hasya sekali turun..
Sebab dia nak pi kedai kereta..
Aku pun okay je.. sbb aku mmg tak suka pi kedai pomen..

Lebih kurang sejam pastu..
Papa balik dari kedai kereta..
Aku pun pi bukak pintu..

Lepas bukak pintu..

Lari cepat-cepat masuk bilik..
Pastu gelak cam nak gila...
Berguling2 aku atas tilam punya rasa kelakar sangat...
Sampai berdenyut tempat yg kena operate hari tu sbb rasa lawak sangat..

gambar lakonan semula atas rambut yang sebenar

Kah! Kah! Kah!

Memang lawak of the year 2012 utk family aku..

Dalam kereta dalam dok sepit cabut.. sepit cabut..
Sebab takmo Hasya rosakkan sepit tu..
Aku sepitkan ke rambut My Inche Jeman..

Manalah nak taukan..
Sampai-sampai umah dia terus nak kedai kete..
Tak sempat masuk umah...
Aku tengah bukak gril, dia dah laju pergi kedai..
Lansung tak ingat pasal sepit yg tersemat indah kat rambut dia...

Korang rasa apa Cina kedai tu fikir..
Gaya kemain lagi..
Maklum laa baru balik kenduri..
Tapi.. kat rambut ada sepit baik punya...

MIJ cakap gak..
Patut laaa bini Cina tu yg tengah makan dok pandang2 dia..
Pastu laaa ada 2-3 orang customer yang tengok atas bawah atas bawah...

:))

Laki aku ni..
Memang tak pandai melawak..
Tapi sesekali dia wat kelakar..
Memang smpi rasa nak putus urat kentut... :))
.

.

5 comments:

syarqiah75 said...

hahhahahaha...x dapat kju bayangkan betapa 'comelnyer' MIJ...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hahahahahaha.... abis laa...

Hanna said...

lawak2!!..hahaha..dah2 pegi cium tgn MIJ ko tu kak..mintak mahap bebanyak..wakakaka!!

leeja said...

sori la gelakkn MIJ, tak leh tahan ketawa time baca post ni.

Natrah Norlin said...

adoi kak...haru betul la....menceriakan hariku ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...