Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 24, 2012

Malam ni mood ada marey...

Sian blog ni..
Tuan dia bukan malas hapdet..
Tapi takde masa nak hapdet..
Nak fikirkan azam tahun baru pun tak sempat lagi nih..

Citer Melaka yang patut ada 7-8 Part pun terpaksa diketepikan dulu..

Dah ler mengkelibut dengan cam2 report..
Nak wat presentation SKT..
Nak rancang itu.. nak rancang ini..

Anak2 lak asyik tak sihat je skang ni..
Sabtu lepas Kalep muntah2..
Muntah dia sebab asthma dia tu laa..
2 hari ni Hasya pulak..

Lama dah aku tak masak..

Hahaha.. tetiba tukar topik!!

ayam goreng kicap untuk anak-anak


ikan tenggiri masin goreng berlada


kembung rebus goreng kosong


tumis udang kering kacang botol


sambal colek tempoyak
 
Ni kang bape pinggan hentam nasi tak tau la...
Perut aku mmg lapar sangat nih..
Last makan masa kenduri semlm tu ler..
Bila petang smpi ke tengah hari ni anak sakit..
Hilang selera makan aku..
Tengok Hasya melepek semacam je..

Ni dia dah OK..
Dah boleh tinggal aku masak..

Tetiba mami LAPAR SANGAT!!!
.
.
.
 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...