Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, December 12, 2012

Mak busy giler skang ni nak....


Isi borang cuti pun tak dapat nak bercuti tau..
Punya busy..

Ni mgu depan lagi laa tambah busy..
Cam2 benda nak kena semak..
Pastu cam2 report nak kena buat..
Lagi gomen gaji :)
Harap2 banyak ler order bahan bakar...

Bulan 12 adalah bulan menyangap...
Sebab selalunya bulan 11 akan gaji awal..
Pastu bulan 12 gaji tengah2..
Maknanya lebih dari sebulan menunggu gaji..

Laki i kata.. kalau dah gaji awal, jangan laa usik..

MAU KE?

Mesti tercuit gak laa sana-sini..

Nasib baik, masa gaji cepat hari tu..
Aku settlekan semua double..
Duit kete double.. duit bil2 double pay..

Namun, sangap jugak..

Nasib baik laaa ada rezeki dari bahan bakar..

Boleh laa cover2 nafsu pemboros aku nih :)

Busy sangat tu pulak..
Kan skang pangkat aku dah lain wpun gaji makin rendah...
Bawah aku ada 5 PID..
Pastu ada lak 4 lagi PID aku kena cover sbb pengurus dia cuti bersalin..

Bayangkan.. 9 PID nak kena monitor..
Nak kena semak tuntutan..
Semak report..
Minta itu.. minta ini..

Depa pun agak2 nyer dah naik fedup dengan aku

Apa nak buatkan..
Aku dibayar gaji... korang pun sama jugak..

Maka,

SAYA YANG MENURUT PERINTAH :)
.
.
.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...