Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 27, 2012

Entry mesin jahit..

Tengah hari tadi..
MR ajak aku wat entry pasal mesin jahit kamiorang..
Tapi... sebab panas sangat..
Membuat aku tepu nak menaip ke hape..
Mata tu nak tido je..


Budak yang tak perlu pandai membaca skang ni..
Sangat rajin membaca..
Tapi buku pilihan dia..
Mesti ada pasal burung atau kucing..
 

Boleh dengar dia mengeja..
Cam ye-ye je..
Padahal entah hape2 yang dia sebut..
Dia sebenarnya ikut style abang dia mengeja..
Kuat meniru budak ni..


Berbalik pada tajuk entry..
Yang sepatutnya berkenaan mesin jahit baru aku tu..
Tapi tak boleh nak citer apa lagi..
Sebab...

Perhatikan atas apa Hasya duduk..

Ye.. itu adalah kotak mesin jahit..
Of course laa dalam tu ada mesin jahit..

Belum tau tempoh pertapaan mesin tu bape lama..
Nak kuarkan pun..
Aku tak tau nak jahit apa..
Benang pun takde..
Gunting kain pun takde..
Yang paling utama...

KAIN PUN TAKDE...
.
.
.

2 comments:

Mrs Nazar said...

ok la tu kak zel... selain tempah bahan bakar leh tempah tempah baju lak!! kain guntung ngan benang ley beli kemudian...janji mesin dah hado!!

kakngah said...

janji mesen ada!
hihihi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...