Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 26, 2012

Aku punya dah FULL..


Apa nak buat?
Selain dari sign up monthly payment..
Atau buat joining account..

Aku nak yang mudah2 je..

Ada jalan tak?
.
.
.

6 comments:

umialya said...

akakpun dah 3 bulan 'sign up monthly payment'.. jika tidak, xleh upload gambar..

SYANI said...

Nak free buat joint account, nak senang bayo jer...

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

owh. kena buat monthly payment ek. saya gi delete gambor. abis semua gambor ilang.

ha bijak la sangat kan.
padan muka saya ngeeeeee

Ana Suzana said...

Ana punya pun dah full.. Ana just upload kat fb ( buat satu album yg private org lain tak leh view) pastu bila nak masukkan dlm belog just ambik url setiap gmbr.. tu je cara ana buat masa ni

I want to lose weight said...

Nampaknya jalan upload ke FB paling mudah takat ini :)

TQ ols

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Guna skydrive pun boleh... kalau tak masukkan link dari dropbox...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...