Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 4, 2012

Khayra Karipap Mini

Dah lama tak wat segmen ni khen..
Sapa2 yang ada produk tu..
Jangan segan silu kalau nak suh Kak Zel promote..
Akak ni ok je.. janji ko jangan suh pomot corset.. ubat kurus..

Syarat nak suh LWC pomot.. senang je..
Hantar sample..
Akak tak promote benda yang akak tak pegang.. tak rasa..
Promote biar ikhlas dan jujur :)


Karipap mini ni...
Owner dia kasi kat akak sebungkus..
Namun, harap maaf sebab akak tak sempat ambik gambar..
Sebab apa tau.. HABIS DIMAKAN!!!

MIJ yang selalunya sangat cerewet bab kuih2 beli ni pun suka makan..
Hasya lagi laa.. memang favorite dia kuih2 keras camni..

Akak yang diet?!!

Heheheh tibai jugak...


Ini gambar dari owner..

Pada pendapat akak..
Karipap ini sangat sedap..
Sebab serunding ikan dalamnya tidak terlalu masin..
Dah tu.. isinya BANYAK!!

Aku dah banyak gak laa makan karipap mini ni..
Selalunya.. serunding ikan atau daging yang ada dalam tu..
Cam HABUK JE!!! terlalu sikit sangat..

Yang Khayra karipap mini ni..
Terasa mengunyah nyer...

Tak caye.. cer beli ;)

NI FB TOKEI DIA

http://www.facebook.com/yatiecahaya.kehidupanku


KHAYRA KARIPAP MINI 

1. Karipap mini berintikan serunding ikan, original dari Kelantan.
( insya Allah dijamin sedap,rangup,mostly customers akan repeat order =D )
2. Setiap pek mengandungi 50 biji karipap mini
3. Setiap pek berharga RM14, pembelian dalam jumlah banyak ada diskaun.
(Harga tak termasuk postage)
4. Untuk tempahan Syawal 2012, order hanya akan dibuka sehingga 1 Ramadhan sahaja. Penghantaran kepada pelanggan dibuat bermula minggu kedua Ramadhan.
5. Ada special diskaun untuk pembelian dalam kuantiti yang banyak
( 30 pek ke atas - KHAS UTK ORDER PROMOSI SYAWAL SAHAJA)
6. Penghantaran dibuat melalui kurier SKYNET. Kalau dalam jumlah banyak (100 pek ke atas), pos melalui bas ekspress boleh diatur.
7. Pada yang  berminat nak try dulu atau nak makan sendiri, tempahan biasa juga dibuka 24 jam setiap hari. yang promosi Syawal hanya untuk yang nak jadikan juadah kueh raya etc =p
8. Order  dalam jumlah sedikit pun boleh, nak lebih jimat leh pakat2 dengan kawan-kawan,bagi kurangkan kos postage. 
9. Sebarang pertanyaan, boleh terus emel yaqut_isytiaq@yahoo.com, insya Allah akan dapat respon dalam tempoh kurang 24 jam.
10. Untuk maklumat lanjut, boleh layari khayrashoppe@blogspot.com atau terus emel saja.

Untuk diskaun...
Khayra Karipap Mini hanya boleh ditempah secara pukal..
Iaitu 30 pek ke atas sahaja...

Apa nak risau.. beli kongsi dengan kawan-kawan pejabat..
Sorang ambik 5 pek ke..
Dah laa tu.. ambik banyak ada diskaun lagi..

Tempahan 30 pek ke atas : DISKAUN 5%
( Contohnya anda beli 30 pek x RM 14 = RM 420, Diskaun 5% dan anda hanya perlu bayar RM 399 ( tidak termasuk kos penghantaran ).

** Penghantaran melalui SKYNET bermula minggu kedua Ramadhan.
.
.
.

1 comment:

Anisah said...

kat mana boleh dapat dgn cepat,sya nak skrang.tolong hubungi sya 0132428136

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...