Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 26, 2012

I do I do


Marathon aku 2 hari nak kasi perabih drama ni..
Best giler!!!!

Mula2 tgk pada gambar2..
Dok syak ni mesti cinta pompuan berumur dengan lelaki muda..
Memang betul pun..
Tapi yang lainnya drama ni..
Itu bukan persoalan utama dalam drama ni..


Heroin drama ni.. Kim Sun Ah..
Jeles giler tgk body dia yang makin tua makin melertssss...

Dalam drama ni dia jadi Pengarah pada satu company buat kasut..
Dia pereka kasut yang terkemuka kat Korea..
Ada boyfriend.. seorang Dr. O&G..
Tapi depa mmg tak pernah rancang nak kahwin ke hape..

Satu hari.. heroin ni terlambat nak pergi satu show..
Ntah camne.. dia terlanggar hero punya motorsikal..
Kat situ la depa 1st jumpa..

Disebabkan atas beberapa perkara urgent..
Malam tu hero bawak heroin merata dengan motor dia..
Minum sampai mabuk..
Akhirnya tidur sama kat hotel..


Ini hero..
Muda belia..
Dia ni pun sebenarnya ada kena mengena dengan kasut juga..
Cuma dia tolong jual kasut immitation dr branded designer utk jual kat pasar..
Ayah dia yang terer buat kasut..

Atas bantuan ayah dia..
Dia berjaya menang satu contest yang di anjurkan oleh company heroin..
Atas sebab itu.. dia dapat masuk keje company tu..
Dan bekerja satu department dengan heroin..


Yang menjadi konflik dalam drama ni..
Bila heroin mengandung disebabkan one night stand depa..
Terus.. boyfriend O&G dia tu mintak putus..
Walaupun dah putus..
Depa tetap bestfriend..
Dan x-bf dia menjadi O&G heroin..

Tapi, hero pulak salah sangka..
Dia igtkan ex-bf heroin tu ayah pada baby dalam kandungan tu..
Heroin lak ambik keputusan untuk rahsiakan dari hero..
Sebab dia rasa hero terlalu muda untuk jadi ayah..
Lagi pun dia tak suka komitmen dalam hubungan..


Drama ni takde heroin jahat :)
Cumanya ada perempuan lain suka kat hero..

Tapi dah hero dengan heroin suka sama suka..
Orang lain nganga ler..

Suka sangat tengok cara hero caring kat heroin..
Memang cam menatang minyak yang penuh..
Even sebelum dia tahu yang heroin pregnant anak dia..

Apa pun.. drama ni memang best!
Aku tengok start semlm.. lansung tak boleh benti..
Abih jugak petang ni :)
.

.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...