Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 3, 2012

Glowing She



Drama ni pendek je..
12 episod..
Genre romantic comedy

Drama ni pasal heroin, Jun Ji Hyun..
Yang kerja dengan satu big company ni..
Dia seorang yang sangat berkebolehan..
Namun, setiap hasil kerjanya dicuri oleh bos dia..


Pastu dia kena travel ke Jepun..
Untuk buat satu presentation..
Projek yang kali ni.. mmg dia simpan betul2..
Supaya tidak dicuri oleh boss dia lagi..
Tup-tup, sampai sana..
Tengok2 proposal yang dia dok simpan tu..
Dah ada atas meja.. dan nama yang buatnya.. adala boss jahat dia tu..

Kali ni dia betul2 naik angin..
Dijeritkannya boss dia tu..
Pastu malam abih present tu.. time minum2..
Dituangnya ais kat kepala boss dia..
Dan di terus balik Korea..


Kat Jepun ni laa...
Dia terjumpa dengan 2 hero ni..
Belah kiri ramai kenal dah kot..
Kim Hyung Joon.. SS501..
Yang belah kanan.. hero sebenar drama ni..

Hero ni keje sebagai PD syarikat tv..
Dia pi Jepun sebab nak casting 2nd hero..
Pastu ada pertelingkahan sket kat pub tu..
Hero ni rupanya mmg kenal heroin..
Depa tak jumpa dah 2 tahun..


Heroin ni pulak..
Lepas dia resign.. dia ceburkan diri dalam bidang penulisan skrip..
Makanya jumpa laa balik dengan 2 hero tadi..
Jadi laa kisah cinta tiga segi :)

Siapa yang dapat heroin?
Tercapaikah cita-cita heroin?

Meh tengok!
.

.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...