Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 3, 2012

Fashion King


Jom layan romance melodrama pulak..
Berkisar tentang dunia rekaan fesyen..
Dari pasar Dongdaemun ke fesyen taraf dunia..

Hero dengan heroin yang tengah-tengah tu..
2nd hero suka heroin..
2nd heroin suka 2nd hero..
Hero mula-mula suka heroin..

Last-last.. hangpa tengok laa sendiri nanti... :)


Ni heroin...
Dia ni muka asyik sedih je... suka pun cam sedih..
Dalam ni nama dia Lee Ga Young..

Dia ni anak yatim.. mak pak dia meninggal eksiden..
Sejak tu dia dijaga oleh pemilik Butik Jo..
Mak heroin ni dulu sama2 bangunkan Butik Jo ni..

Dia memang berbakat besar dalam rekaan fesyen...
Tapi tuan punya Butik Jo ni dengki dengan dia..
Dia ada mohon untuk masuk belajar ke kolej fesyen berprestij kat US..
Dah diterima.. tapi surat penerimaan tu si dengki tu buang..
Lepas tu pasal nak halau Lee Ga Young ni..
Dia tuduh Lee Ga Young cuba bakar butik dia..

Lepas kena halau tu..
Dia jumpa satu kilang menjahit yang kecil..
Milik hero.. dan diterima bekerja serta tinggal di situ..


Ni hero.. bercita-cita besar dan berbakat luar biasa dalam rekaan fesyen..
Sayangnya sentiasa dihantui masalah kewangan dan kongsi gelap..
Kerja dia.. buat baju imitation dari original brand..
Dan jual kat Pasal Dongdameun..

Dia ni banyak bantu heroin..
Masa heroin dapat tau dia dapat masuk Kolej Fesyen kat US..
Hero ni laa yang kasi duit hantar dia ke US..
Tapi sampai sana.. hal lain pulak jadi..





Kisah cinta depa ni aku tak berapa paham..
Kejap cam hero ni suka 2nd heroin..
Tapi dalam masa yang sama dia caring sangat pd heroin..

Yang heroin kadang2 melayan gak 2nd hero..


Hat ni 2nd hero.. paling cute dalam drama ni..
Dia ni dulu satu kolej dengan hero..
Tapi jarang tegur sapa laaa...
Dia ni pewaris empayar fesyen..
Kira anak orang berada laa kat Korea..

Drama ni ada orang mati hokay..
Sapa yang mati?
Sapa yang dapat?
Sapa tak dapat?

Sila order dan tengok sendiri ;)
.
.
.




2 comments:

Maisurah Kamal said...

salam perkenalan....

saya suka tgk citer nie...tp part yg last tu x suka.. mencik....

Shafila Ismail said...

brapa awk jual ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...