Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 31, 2012

BIG


Skang ni memang musim drama fantasi kot kat Korea..
Hari tu dok musim pakwe muda bercinta dengan awek tua..

Drama genre romantic comedy fantasy

Tak kisah ler tuh..
Janji.. ada Gong Yoo!!! (hero Coffee Prince)
Lepas abih army hari tu..
Ni drama dia yang pertama..

Kacak macam dulu jugak :)


Secara asasnya..
Drama ni kisahnya..
Roh lelaki belah kanan tu.. masuk dalam tubuh hero..

Citer dari awal supaya anda dan saya tak keliru..
Aku pun pening2 gak ni..
Sebab drama ni aku tgk gitu2 je sambil proses..


Dua ni couple dan hampir nak berkahwin...
Hero adalah seorang doktor..
Manakala heroin pulak adalah cikgu...

Depa ni mula2 mmg cam lovey dovey la..
Tiba2 hero cam dingin pulak..
Heroin mula laa tuduh kata hero dah tak sayang dia..

Satu hari pas bergaduh kat telefon..
Heroin naik motor dengan budak 17 tahun tu g ke tasik..
Nak menenangkan diri laa...

Pastu hero call kata dia nak explain apsal dia cam dingin..
So, hero pun datang tasik.. budak 17 tahun naik moto nak balik..

Malangnya.. depa accident dan jatuh dalam tasik!!

 

Budak ni koma..
Tapi roh dia sudah masuk ke badan hero..

Comei pulak budak nikan :)
 

Hero mula-mula diistiharkan mati..
Tup-tup tetiba dia bangun balik..
Jiwa dah orang lain.. badan orang lain..

Bila dah sedar..
Dia asyik cakap yg dia Gyung Joon (budak yang koma tu)

Dia ni pulak..
Peminat budak yang koma tu..
Nanti heroin dengan dia ni..
Tau yang pakwe masing2 dah betukar jiwa dan badan..

Dia ni cuba laa sedaya upaya mencari cara macamana nak pisahkan roh Gyung Joon dari badan hero..


Aku pun tak tahu lagi apa sudahnya drama ni ;)
Sama ada.. roh masuk balik ke tubuh asal dan hero mati..
Tak pun.. roh kekal selama-lamanya..
Tidak pun.. dia tukar makwe...
Atau pun, 2-2 kang tak dapat..

So, siapa nak boleh pesan cepat ;)
.
.
.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...