Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 19, 2012

Jillian - Killer Buns & Thighs


Seperti yang dijanjikan semalam..
Ni ada satu lagi nak direview..
Esok satu lagi..
Dan minggu depan satu lagi..

Aku dah tengok (cam biasa laaa...)

Of course memokuskan pada peha & bontot...
Maka sila expect akan ada banyak lompatan..
Banyak menendang2..
Banyak mengangkat badan ke angin..
Banyak menghayun-hayun...

Yang ni ada 3 level..
Tak pasti pulak kena buat 3-3 sekali gus..
Atau boleh pilih mana suka..

Rasanya boleh pilih sbb setiap satu level..
Agak lama.. lebih kurang 40 - 45 minit..


Move dalam ni.. agak hardcore gak laa bagi aku...
Intense sweat-fest!!!
Tapi untuk yang betul2 nak kecikkan peha..
Dah tu nak bagi bontot up sket..
DVD ni mmg sesuai untuk kamu :)

Level 1
Hat ni lebih kurang 40 minit..
Mesti ada dumbbells dan mat..
Yang ni movement dia agak mudah..
Untuk yang dah biasa workout..

Level 2
Yang kena ada dumbbells dan sturdy chair..
Sturdy chair ni lebih kurang cam kerusi kat opis..
Bukan yang beroda tu tau.. 

Level 3
Kena jugak ada dumbbells dan sturdy chair..
Kat paras ni..
Bersedia laa korang untuk terkangkang..terhayun semahunya..
Ada yang lepas buat level 3 ni..
Menggigil kaki!!



Seperti biasa..
Gambar penaik semangat..
Lebih kurang 6 bulan dia wat..

Sapa yang mahu chenggini..
Apa lagi.. sila guna emel di atas utk tempahan bahan bakar ;)
.
.
.

3 comments:

s.h.a.d.h.i.a said...

penah buat.. rasa nak mati... hahahaha...

azrin_zelina said...

akak, saya nak beli vcd jilian ni bape RM dan macam mana saya nak transfer duit?

Mimy Hamid said...

nk mengorder kak bahan bakar ni..tengkiu...nnt pm kt FB ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...