Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, March 8, 2012

What's Up

 

Satu lagi musical romantic drama remaja muda mudi :)
Drama ni berkisar tentang pelajar2 jurusan muzik di sebuah kolej..
Tapi sebelum masuk kolej.. ada laa sejarah2 sebelum tu..


Ni hero.. ikutkan dia ni takde laaa baru sgt..
Sebelum2 ni dia banyak dah berlakon jadi tambahan..
Akhirnya jadi hero jugak..

Dalam drama ni dia bermula dengan jadi budak nakal..
Suka cari org yang mabuk arak.. pastu curi barang2 org tu..
Sampai laa satu hari, kawan2 dia kena tangkap..
Masa nak selamatkan kawan dia tu.. dia curi satu motor..
Ntah camne terlanggar seseorang..
Tapi dia terus cabut lari je sbb time tu polis tengah kejar dia..

Esoknya dia balik semula ke tempat tu..
Tapi kata org2 kat situ.. org yg kena langgar tu OK..
Padahal orang yang dia langgar tu mati..

Lepas tu dia suh kawan dia apply kan masuk kolej..
Ikutkan dia nak ambik acting major..
Ntah camne.. kawan dia daftarkan dia music major..


Yang dia ni pulak.. atas kerana satu sebab..
Dia merahsiakan identiti sbg seorang komposer pakai nama Hades...
Kalau dia perform pun.. dia pakai topeng..
Sampai laa satu hari, ada jurukamera dpt snap gambar dia..
Maka hari tu dia pun berhenti dari menyanyi..
Dan masuk ke kolej yg sama dengan hero..


Perempuan atas tu pulak..
Sebenarnya ayah dia laa yg hero langgar sampai mati tu..
Depa jumpa masa tgh sesat kat kolej..


Drama ni banyak lagu best-best..
Pastu ada dancing move yang menarik..
Yelah.. nama pun Music Major kan..



.
.
.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...