Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, March 1, 2012

Melawa di hari Jumaat bersama tudung Chingu Collection :)

Semalam dah pakai..
Hari ni pakai lagi sebab sangat selesa..
Sekarang saya sudah faham..
Apa beza tudung murah kat pasar malam..
Dengan tudung yang mahal sket..

Bezanya ialah..

TIDAK PANAS!!!

Kalau pakai tudung pasar malam 2 helai RM15.00 tu..
Duk kat PID ni.. mmg berpeluh tengkuk..
Tu pasal aku kurang pakai tudung seghelom  ni..
Lebih selesa pakai bawal sbb ada lubang masuk udara..

Tapi lain dengan tudung dari Chingu ini..
Comfy dan kainnya sejuk :)



Untuk yang nak tengok koleksi Chingu..
Boleh ADD alamat FB tertera..
Kat blogspot tu pun boleh jengah..


Antara koleksi yang ada..
Hari tu dalam FB banyak lagi tau..
Tapi malangnya banyak sangat dah Sold Out..
So, boleh agak laa kan..
Peminat-peminat tudung Chingu ni..
Kalau tak.. takkan laa asyik habis je..


Antara customer-customer yang gembira dan berpuas hati..
Termasuk laaa akak sekali..
Mmg puas hati.. rasa cam nak beli lagi wat koleksi..

Yang aku pakai tu.. FOC :)
Tq Roz.. owner Chingu bagi hadiah..

Ini laa cara kalau nak suh aku promote barang..
Bagi laa sample barang selai..
Baru leh citer panjang ye tak :)



Kalau nak tengok real.. cuba pegang tengok..
Boleh pergi ke kedai Chingu kat sect. 30 Shah Alam..
Alamat penuh.. boleh tanya pada owner..

Bukan takat tudung dewasa..
Tudung kanak-kanak yg vast pun banyak..

Pendek kata..

Alah membeli.. menang memakai :)



Juga ada sistem Dropship..
Sapa-sapa yang minat nak bisnes tanpa kuar modal..
Hanya cari customer..
Boleh jugak berurusan dengan Chingu Collection..

Gambar hiasan semata-mata

.
.
.

6 comments:

kakngah said...

model yg last tu mahal bayarannya.. kehkehkeh!!

lagi 1 kan.. tudom mahal, cantik je terletak kan! fit je kat muka. aku ada selai.. hak hadiah gak. kot nak beli sendiri... tak mampu.. :P

I want to lose weight said...

betui.. kalau yang murah.. gosok lelebih terus tang awning tu rosak cam tertarik kainnya

Mimi Sharif said...

Tgk abam khaleed pakai tudung, dh bleh bayang muka hasya pakai tudung bila besaq nnt

Mimi Sharif said...

Tgk abam khaleed pakai tudung, dh bleh bayang muka hasya pakai tudung bila besaq nnt

I want to lose weight said...

Betui.. Bdk 2 ni sgt iras

I want to lose weight said...

Betui.. Bdk 2 ni sgt iras

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...