Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 6, 2012

Wild Romance - sudah ada DVD



Kat KBS Astro tu aku tak tau dah bape episod..
Tapi kat Korea dah habis..
Cam biasa.. kalau main kat KBS..
Sudah ada DVD :)

Hero - Lee Dong Wok..
Kecintaan aku sangat dan sangat :)

Heroin - Lee Si Young..
Dia ni lawa sebenarnya..
Dia main 2nd heroin dalam Playful Kiss dengan Kim Hyun Joong..

Tgk gambar2 pun dah tau kan...
Ni genre romantic comedy..
Ini kisah pemain baseball dengan bodyguard pompuan bekas atlet Judo..



Depa ni jumpa kat satu karaoke..
Masa tu ayah heroin mabuk, pastu dia pi maki hero..
Hero ni main utk Red Dreamers..
Family heroin ni plak penyokong kuat Blue Seagulls..

Pasal ayah heroin provok2 hero..
Ntah camne hero tertolak ayah heroin smpi jatuh..
Heroin lak naik geram..
Dia lantingkan hero ke lantai..
Ala.. cam aksi dalam wrestling tu..


Pastu aksi pergaduhan depa ni masuk youtube..
Manager hero suh cari balik pompuan tu..
Untuk buat kenyataan media membersihkan balik nama hero..
Lepas jumpa.. dia pun setuju laa..
Konon2 yg dia banting hero ke lantai tu..
Hanya tujuan latihan pertahanan diri semata-mata..
Sebab.. dia adalah bodyguard hero..

So, bermula dari saat tu..
Dia pun jadi laaa bodyguard hero..



Seperti drama-drama Korea yang lain..
Mesti laa bermula dengan hero benci heroin.. heroin benci hero..

Jadi camnekah bermula bibit-bibit cinta depa?
Bilakah cinta terukir di bintang?.
.
.

1 comment:

adelina said...

Nak tengok....nasib baiklah ko ni hantu korea menghapdet aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...