Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 2, 2012

You Are My Pet


Lama akak menyepikan..
Bukan tak nak review dah..
Tapi takde masa nak tengok..

Ok, filem yang dinantikan oleh peminat JGS..

You Are My Pet..

Kisahnya JGS ni asalnya penari ballet..
Lepas tu, pasal satu insiden..
Dia sudah terjatuhkan dance partner dia..
Menyebabkan penari tersebut tak boleh menari lagi selamanya..

Oleh sebab trauma..
Dia takmo dah menari lagi..
Dan bercita-cita untuk jadi musical choreographer..
Masalahnya dia takde tempat tinggal..



Dia pun p laa jumpa kawan lama dia mintak tolong..
Jong Hun (pemain gitar FT Island yang cun giler)
Dia pun bawak balik laa hero ke rumah kakak dia..
Time ni laa 1st time depa jumpa..
Tapi kakak dia tak bagi hero duduk situ..


Esoknya.. masa balik keje..
Heroin jumpa hero dalam kotak kat luar rumah dia..
Mengingatkan dia pada binatang peliharaan dia satu masa dulu..

Maka, dia terima la hero dok sekali ngn dia..
Dengan syarat, hero kena jadi Pet nama Momo..


Cam biasa laa kan..
Dah duk serumah gitu gini apa bagai..
Depa pun dah boleh get along..
Dah feeling-feeling apa bagai..
Tiba-tiba ex-boyfren heroin muncul balik..

Pasal ni movie..
Tak payah laa aku review panjang lebor benor..
Apa kata.. beli dan lihat sendiri kesudahannya.. ;)

Peace!!!
.
.
.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...