Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 7, 2011

Sector 7

Heroin yang sama main drama Secret Garden..
Lepas berlakon Secret Garden.. dengan rupa paras yg sama..
Sambung terus filem Sector 7 ni..
Ini movie yer.. bukan drama..

Sector 7 tu merujuk kepada pelantar minyak mereka berada..
Ini adalah action thriller..
Meh jauhi kelaziman..

Filem ni pasal depa2 yang bekerja kat pelantar minyak..
Yang satu hari, tak semena-mena..
Saintis depa kat situ mati..

Mula-mula depa igt dia bunuh diri..
Tiba2 jumpa cairan pelik pada mayat..
Pastu depa pun siasat laa apa sbnrnya yg menyebabkan kematian tersebut..

Tuduh punya tuduh..
Pesalah sebenar menunjukkan rupa sebenar..

Siapakah dia?
Macamana dia boleh sampai ke Sector 7?
Siapa yang berjaya hidup hingga ke akhir citer?

Meh tengok meh..
Aku dah tgk citer ni 2 kali..
Ha Ji Won ni mmg artis pompuan peberet aku..
.
.
.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...