Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 23, 2011

PASTA


 

Drama ni tengah main kat TV2 hari2..
Malangnya adalah hari-hari bekerja..
Atas permintaan ramai..
Seminggu tau akak memproses ini drama :)

Drama ni genre romantic cooking...
Ada ke romantic cooking?
Bantai :))


Ni heroin..
Dia bercita-cita nak jadi chef italian cuisine..
Sedang bekerja sebagai kitchen assistant kat sebuah restoran Itali..

Pada satu hari hero masuk keje..
Dia berkelulusan kulinari dari Itali..
Membuatkan heroin membuak2 semangat nak belajar dari hero..

Namun, hero telah memecat sorang demi sorang pekerja perempuan..
Sehingga laa tinggal heroin sorang je..
Nasib baik, pemilik restoran menyelamatkan heroin..



2nd heroin adalah girlfriend kepada pemilik restoran..
Dia juga merupakan chef Italian Food yang terkenal..
Jadi, bila dia masuk keje dlm restoran yang sama..
Persaingan semakin hebat..

Rupa-rupanya..
2nd heroin adalah ex-gf hero masa kat Itali..
Depa putus sebab 2nd heroin ni curi resepi hero..
Untuk memenangi sebuah pertandingan masakan di Itali..


Hero ni memang jenis tegas giler..
Selalu je buat heroin terasa hati..
Tapi dalam senyap2 dia suka lak pada heroin..
Yang nak tambah kompleks..
2nd hero iaitu pemilik restoran pun suka gak pada heroin..

Siapa yang dapat?
Tercapaikah cita-cita heroin?

;)

 



5 comments:

ratusiput said...

perghh...sabau..sabau...ikut turn..ehehe...

Zuryn said...

camne nk bli?

quezul said...

aku suka ko drama ni...lomantik gituu...

I want to lose weight said...

Zuryn, sila emel

AIN NAZRI said...

oh akak zel.. i labe yuuuu.. ain tggu akak jual mende nie.. ain nak ye.. nnt ain email.. yabeda beduuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...