Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 9, 2011

Protect The Boss

Marathon hujung minggu bersama MIJ...
Drama ni dah lama siap..
Tapi tak leh nak wat sinopsis sbb belum tengok..

OK.. dah tengok.. dan BEST la jugak..
Genre romantic comedy..
Siyes banyak scene comedy yg wat aku gelak riang ria :)


Citer ni secara keseluruhannya pasal heroin Na Eun Seol (NES)..
Yang mulanya susah tul nak dapat kerja..
Dulu time kat sekolah, dia ni Bandalsong..
Kira cam samseng otai ler..

Sampai laa satu hari, dia dpt interview kat satu kompeni besar..
Wpun panel interview lain tak minat  nak ambik..
Tapi 2nd hero yg punyai agenda lain ambik dia..
Untuk jadi secretary anak boss.. Cha Ji Heon (CJH)


Hero, CJH seorang yang tidak matang..
Suka membuli.. Pemalas.. Tidak minat bekerja..
Susah nak dilayan.. Kepala angin..
Tapi, dia pembersih yang amat..
Dia tak mahu bersalam dgn sapa2 pun sbb takutkan kuman..

Ada satu kelemahan hero ni..
Dia ada fobia..
Fobia dengan orang ramai..
Bila berhadapan dengan orang ramai, dia akan panik..
Sesak nafas dan boleh pengsan..
Rahsia ni, hanya heroin yang tahu..

  

Ni 2nd hero.. ni yg leceh, kalau 2nd hero lagi hensem dr hero..
Dia ni sebenarnya sepupu kepada hero..
Kerja dalam company yang sama..
Maknya dengan dia ada agenda untuk merampas syarikat tersebut..

Heroin mula-mula suka dengan 2nd hero ni..
Sebab 2nd hero ni baik..
Tak cam hero yang suka berkasar dengan dia..


2nd heroin lak.. takde la serupa witch sangat..
Lebih kepada lawak dia ni..
Merupakan bekas gefren hero..
Yang nak menagih balik cinta hero la konon..
Tapi hero wat bolayan.. mmg lawak cara dia bolayan..

Seperti biasa..
Wpun mula-mula heroin jatuh cinta pada 2nd hero..
Tetapi lelama dia suka gak pada hero..
Jadi laa pulak perebutan 2 sepupu ni..
Ni pun jadi kelakar gak..
Sebab depa ni bergaduh selalunya main selamba je..
Kadang2 cam terasa drama ni takde skrip..

Apa-apa pun..
Cam biasa ek.. ;)







1 comment:

ratusiput said...

alamak zel best ni...masukkkan skali ngan yg 2 tu...nanti ko pos skali ek...inbox aku total rega campur yg ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...