Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 18, 2011

Baby-faced Beauty





Memula nak wat sinopsis pepanjang..
Tetiba ada kerja mendadak lak nak kena siap segera..
So, aku review ala kadar jelah ek..

Genre romantic comedy..

Kisahnya pasal heroin ni..
Yang dah berumur 34 tahun..
Namun, disebabkan muka dia baby-faced..
Menyebabkan dia menipu tentang umurnya yg sebenar..



Dia ni ada banyak hutang..
Pastu belajar pun tak tinggi..
Bercita-cita nak jadi pereka fesyen..

Lepas diberhentikan keje.. dia masuk satu company ni..
Dengan menggunakan identiti adik dia yg berumur 25 tahun..
Kat sini dia jadi junior fashion designer..

Hero plak.. cam biasa laa..
Kalau heroin dah miskin, hero mesti kaya gilbab..
Tapi sebab dia ada sengketa ngn family..
Dia lari dan kerja sepejabat dengan heroin..


Hat ni 2nd hero..
Tuan punya tempat kerja dia yg baru..
Sangat strict dan garang..
Duda anak 1..

Bilakah rahsia umur heroin akan terbongkar?
Siapa yg mengorat heroin?
Adakah 1st hero atau 2nd hero yang dapat?
Siapakah the witch dalam citer ini?

.
.
.





1 comment:

Min Aina Ila Aina said...

Seakan-akan sama macam cerita Firework. bab umur dan tempat kerja tu sebijik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...