Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, August 1, 2011

City Hunter

Satu lagi drama rating tinggi..
Mau tak tinggi... Lee Min Ho tu..
Drama ni perancangan awal 16 episod..
Ditambah menjadi 20 episod..

City Hunter, citer asal dari komik Manga..
Selalunya citer adaptasi komik ni..
Jarang yang tak best..
Memang confirm best..

Best tak best..
Belakang kira.. janji LEE MIN HO :)

Heroin, kalau sapa perasan..
Adalah heroin yang sama dalam Sungkyunkwan Scandal..
Dia ni mmg cute..
Dalam drama ni dia jadi bodyguard presiden..
Hero pulak jadi IT Engineer kat tempat yang sama..
Ayah angkat hero melarang hero jatuh cinta..
Sebab itu hanya akan menghalang misi mereka..
Tapi.. klu tak jatuh cinta.. pejadahnya drama ni ye tak :))

Hero sebenarnya ada misi dendam yang dia nak laksanakan..


OK jalan citernya..
Ada laa cam Iris sket-sket..
Hero ni berdendam sebab ayah angkat dia..
Dedulu.. ayah angkat dan ayah kandung dia sesama keje kerajaan..
Pastu ada laa kes, ayah angkat dia rasa dikhianati oleh pihak kerajaan..
Dan ayah kandung hero terbunuh..

Oleh itu, dia besarkan hero menjadi tentera elite..
Misi dia nak bunuh 5 org yang bertanggungjawab atas kematian ayah kandung hero..
Hero ni jatuh cinta dengan heroin..
Dengan tengok gambar je..
Masa dia mula-mula tiba kat Korea selepas bersembunyi lama ngn ayah angkat dia kat negara lain..

Camne depa leh jumpa..
Camne depa jatuh cinta betui-betui..
Siapa yang menghalang cinta depa..
Berjayakah hero balas dendam..

Sila-sila :))
.
.
.

5 comments:

Va Va Voom said...

macam best ja cerita ni..;-)

I want to lose weight said...

tak best pun takpe..
janji Lee Min Ho.. :)

ratusiput said...

OMG oppaku LMH...ahaha...takble tahan aku zel...

AiEn said...

camne nk dptkan bhn bakar ni?
nk city hunter tu...bleh dpt murah ke apa?

I want to lose weight said...

emel zaliahezlin2106@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...