Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 6, 2011

SEGMEN TAJAAN - Melati's Sweet Confectionery


Tengok jadual yang penuh tu..
Dah tau semua yang dijual di MSC adalah sedap2 belaka..
Tu sebab ramai pelanggan..
Banyak lagi hari yang kosong tu..

Apam polkadot ni aku pernah beli dan makan..
Memang sedap sehingga menjilat sarung apam hokay..

Dedulu hanya COD sahaja..
Skang, apam sudah boleh diposkan..
Cuma tambah sket duit postage..
Apam akan sampai ke pintu rumah anda..

Ada 2 jenis apam..
Satu apam polkadot.. satu apam blossom..
Akan datang Kak Mah kata ada apam mekar..

Ni lak cheese tart..
Pun sangat sedap..
Masin2 lemak cheese tu.. ditambah dengan masam blueberry..
Walla...


Homemade chocolate pun ada..
Sesuai untuk dijadikan door gift..
Atau pun belasah anak beranak pun ok..

Untuk perasa dan filling...
Boleh telaah kat blog Kak Mah kiter ni..

Ni kek Red Velvet rayuan sukmaku..
Huhuhu.. nak beli..
Tapi belum ketemu waktu nak pi ambik..
Sebab hat ni kalau pos..
Sampai konpem hancur lebur..

Cup cake pun ada..
Tgk gambar pun dah menjejes air liur..
Belum makan lagi..

Kalau berminat mau order..
Apa lagi.. bersegera la ek..
Jadual bulanan Kak Mah cepat je penuh skang ni..
Kang kempunan tak tau...


2 comments:

si tuan putri kiUt said...

laparr wehhhhhhhhhh....aduhhh sedapnyer kek

Gettin'newConchita said...

Aduhhh Red Velvet!!!! huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...