Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, July 16, 2011

Segmen Tajaan - CuCuCamber Plus Size Style


Jauhi kelaziman :)
Selalunya orang berbadan XXL - XXXXL ni..
Hanya melayan t-shirt muslimah.. tak pun baju beli kat bundle..
Sekali-sekala bila berduit..
Leh laa wat blouse @ seluar custom made..

Skang tidak perlu lagi..
Anda boleh bergaya sakan..
Butik CuCuCamber, menawarkan pelbagai pilihan pakaian..
Khas untuk kamu yang chomel tak hengat!!

Ni facebook kedai..
Leh add.. lebih senang nak contact tuan punya kedai..
Dalam tu pun.. kalau g bahagian photo..
Leh tengok pelbagai koleksi yg seriyes sangat CUN!!


Nmpk kat gambar cak kecik-kecik..
Tapi tak ye..
Plus Size bermaksud saiz yg banyak X + L :))

Dari blouse yang biasa-biasa untuk bawak jenjalan hujung minggu..
Sampai laa ke blouse g keje..
Couture pun ada tau untuk g function istimewa..

Pendek kata..
Tak payah malu-malu nak g function yg glam-glam..
Sebab kamu pun boleh glam dengan koleksi cucucamber ni..


Ni contoh saiz yang ada..
Kira kalau yang ukuran badan 50" 55" 60"
Tak payah rerisau..
Confirm jumpa saiz kalau kat sini..

Tak payah nak merah2 muka kat shopping complex..
Bila salesgirl tu panjang atas bawah depan belakang..
Pastu habaq "SORRY KAK, SAIZ BESAR AKAK NI TAKDE!!!"

Harga?!!!

Part ni paling best..

Kalau kamu pergi butik2 Plus Size yang biasa..
Tak genggam 4-5 ratus.. jangan masuk ye..
Nak-nak yang CC dah smpi credit limit tu..
Tak payah lalu laaa..
Kat situ mmg mahal berdegung kalau baju2 Plus Size ni..

TAPI... kat CuCuCamber..
RM100.00 anda boleh dapat 2 helai blouse..
Tak pun sehelai blouse + sehelai seluar atau skirt..

Ye... jangan tak percaya..
Memang sangat murah dan berbaloi-baloi..
Pastu kalau kena timing yang sesuai..
Tokei kedai akan buat BIG SALES.. :)

Oleh itu...

Nak raya sakan melawa..
Boleh laaa melawat..


1 comment:

mama iris said...

akak...kita amik gambor tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...