Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 7, 2011

The Greatest Love

Wpun drama ni menampilkan hero ngn heroin lama..
Tapi percaya laaa...
Drama ini SANGAT BEST!!!!
Bukan takat romantic comedy..
Tapi kategori lawak habis..

Heroin merupakan bekas penyanyi kumpulan popular 10 tahun sudah..
Dengan nama National Treasure Girls.. ala2 Wonder Girls ler..
Pastu kumpulan ni berpecah dan heroin yg dipersalahkan..

10 tahun kemudian..
Heroin ni sertai satu program reality TV - Couple Making
Kira cam citer The Bachelor kat 711 tu..
Yang ramai pompuan, rebut satu lelaki..
Lelaki direbutkan tu lah 2nd hero..

Hero pulak.. pelakon filem terkenal..
Dia ni laa lebih kurang Pak Lawak dalam drama ni..

Dia jumpa ngn heroin masa kat Petrol Pump..
Igtkan peminat dia..
Dengan selamba dia tarik tangan heroin dan sain kat tapak tangan..

Pastu bila jumpa balik kat stesen TV..
Heroin secara tak sengaja terdengar perbualan rahsia antara hero ngn manager dia..
Keluar dr bilik tu.. terserempak lak ngn hero..
Sekali lagi dpt sain.. kali ni kat scarf pulak..

Giler punya perasan :))

Pastu bila dalam rancangan "Couple Making"..
Jejaka yang menjadi rebutan tu adalah seorang doktor..
Hero selalu laa bantu heroin dalam rancangan ni..
Ntah camne.. tetiba dia lak tercinta kat heroin..
Masalahnya heroin suka 2nd hero..
Dan 2nd hero op kos pilih dia sbg pemenang..

Oleh itu siapa yang dapat?
Adakah hero mati? (hero ada penyakit bahaya)

Ni rating citer ni..
Wpun bersaing hebat dengan drama2 di KBS, SBS dan TVN..
Drama ini berjaya mengekalkan tempat pertama selama 10 minggu..
Kira fenomenon gak laa drama ni..
Sapa tak tengok RUGI!!
.
.
.

3 comments:

ratusiput said...

aku ade tgk ranking citer ni tp tu la cam terbantut bila tgk rupa hero cam tetua gitu..maklumla dh biasa ratah hero jambu...tp akn ku pikirkan...ko peram utk aku zel...nnti aku bgtau final decision.. :)

I want to lose weight said...

skang mmg musim hero lama la..
hero jambu lee min ho sorang je kat city hunter..
tapi aku suka wei.. yg jambu2 ni harap muka je.. berlakon takde laa best mana

Wanita Mutalib said...

mak saya pun suruh saya duduk diam2 kat umah....wuhuuu takutnya..serius sangatkah nanti??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...