Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 30, 2011

Segmen Tajaan - Mama.and.kids.junction

Klik gambar untuk ke kedai :)

Kali ni kita ke kedai impian setiap ibu-ibu..
Untuk mempunyai gadget2 canggih untuk anak tersayang..
Mesti ramai dah tau kedai Pn Ena Misdi ni..
Singapore mali hokay..


Koleksi stroller yang boleh buat hidung berdarah kalau tgk satu-satu..
Memang stylo habis..
Ada brand new.. ada gak preloved..
Bergantung laa pada budget korang..

Yang pasti.. kalau beli baru pun..
JAUH sangat lebih murah dari beli kat Mesia..
Even dah tambah postage cost..

Jangan risau..
Wpun owner kedai ini berada jauh di seberang tambak johor nun..
Dia seminggu.. 3-4 kali turun JB..
So, kos pengeposan sudah berjaya dijimatkan di situ :)

Keperluan untuk ibu-ibu menyusukan pun complete ada..
Dari pam.. accessories.. storage.. beg... nursing pillow.. warmer.. steriliser..
Serba-serbi semua ada..

Yang paling menariknya..
Wpun kata 2nd hand..
Condition masih tip top..
Mostly 9/10..

Benda-benda lain pun ada..
Bouncer.. easel.. car seat (ni pun wat hidung aku berdarah)..
Safety gate.. dan pelbagai lagi barangan ibu dan anak-anak..
Korang boleh request barang juga kalau mahu..
Nanti owner kedai akan tolong carikan..

Tapi, kalau dia dah cari..
Jangan menggatal nak back off pulak..
Nak kena silambam.. boleh cuba :)


Untuk gambar-gambar barang yg menggetar perasaan..
Boleh LIKE FB di atas..
Pastu terjah laa ruangan photo..

Jangan tak terjah hokay :)

2 comments:

Mama AA's said...

wa... bestnyer... klu dpt free lagik best

mama and kids said...

Agahahahaha beshnya n3 nih!! Aku sukak! Leh lantik zel jadik duta MAK la pasnih ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...