Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 13, 2011

Segmen Tajaan - KEDAI KAIN ELA KAK MIAH :)


Rasanya Kedai Kain Kak Miah ni tak payah diperkenalkan lagi kot..
Semua orang dah tahu..
Gedung kain ela online terbesar di Malaysia hokay..
Macam-macam jenis kain ada kat sini..

Harga pun sangat murah..
Kain dijamin berkualiti tinggi..
Ikutkan, Kedai Kain Yang Yang Tg Malim ni, jual lagi murah..
Tapi alamak aiii.. keras kedengkang kain nyer..
Pastu bila dah masuk mesin basuh..
Memang tak koser nak gosok dah..
Kedut yang tahap langit ke 8 punya..

TAPI..

Kain ela Kedai Kak Miah lain..
Lembut dan sejuk..

Tak percaya.. CER BELI :)


Lebih dari 300 design untuk dipilih..
Confirm tak sama dengan kawan-kawan sepekan..

Lebih menarik hati lagi..
Kain2 ini tak semestinya dibeli 4 meter..
Boleh request bape meter mahu :)

Dan... sekarang sudah dibuka tempahan untuk jahitan..
Baguskan..
Pilih kain.. bagi ukuran badan..
Kak Miah pos..
Sampai-sampai terus boleh pakai :)

Apa lagi..
Jom jengah kedai Kak Miah :)

3 comments:

si tuan putri kiUt said...

cantek3 nyerrrrrrrrrrr.......geram2 tgk.... tp nk tunggu kuros dulu baru bertambah2 cantekk pakai ngan kain tu kan kan

shUhashUhi said...

nak copy paste kat blog je ter0s bole x..xpandai nak menghedit balik.. :)

AnnCayang said...

nape tak kuar ape2 bila klick link tu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...