Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 15, 2011

Segmen Tajaan - Embunan Emas Homestay, Kulim


Untuk yang bercadang nak menginap di Kulim..
Ni ada tempat best..HOMESTAY EMBUNAN EMAS..
Kalau mai rombongan Cik Kiah pun boleh..
Mai satu family pun boleh..

Yang ni namanya Seri Embun...
Boleh muat 20-25 orang pada satu-satu masa..
Kalau pi makan kenduri bawak rombongan tu..
Sesuai sangat laa..
Lebih menjimatkan daripada sewa hotel :)

Ruang tamu pun luas..
Siap TV, dapur, aircond, pinggan mangkuk sumer cukup..

Salah satu bilik kat Embunan Emas..
Memang selesa..


Yang ni kecik sket.. namanya Seri Intan..
Boleh muat 3-5 orang..

Cantik-cantik sangat bilik kat sini..
Rumah aku sndr tak lawa camni :)
Dengan suasana kampung..
Malam-malam ada bunyi cengkerik..
Memang sangat best!!!

Kalau dah menginap kat sini..
Jalan lupa pi berkelah kat Air Terjun Junjung..
Dari Homestay Embunan Emas ni..
Dalam 5-10 minit je..

Tengok gambar pun dah tau kawasan ni best untuk beriadah bersama keluarga..

Berminat?!!!

Lokasi Embunan Emas Homestay :
Pekan Junjong, Kulim Kedah D.Aman
Hanya Rm150- RM280 / malam.
Hubungi: Hj. Shafer - 0195634838
Hjh. Minami - 0164048388
En. Eiz - 0124488998
Aemie-0124707224

Lawati laman sesawang Homestay Embunan Emas


.
.
.

6 comments:

aQueen said...

Waaahhh... santeknyer... pandai la kak zel carik penaja..:PP

Nurul Aznil said...

CANTIKNYA!!!!

shUhashUhi said...

nak copy paste kat blog je ter0s bole x..xpandai nak menghedit balik.. :)

I want to lose weight said...

hehe bantai laa camne pun :)
janji tolong promote :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantikla.. lawa air terjun tue..insya allah kalau ke kulim blhla tempah

bonda_tie said...

wow, memang cantek la tempat ni... kene pegi jgk nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...