Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 19, 2011

Segmen Tajaan - Asmah Cupcake :)

KLIK UNTUK KE KEDAI

Bagi yang berhajat nak tempah cupcake comel-comel..
Dengan harga yang berbaloi-baloi..
Boleh laa mengelik, kedai on9 ASMAH CUPCAKE :)

Skang ni ada promotion tau..
KLIK SINI untuk maklumat promosi..

yang comel ni baby cupcake..
ada cam2 design lagi..
ni yang paling aku suka..
sbb comel dan mengiurkan..


Yang ni lak.. cupcake untuk VIP..
Sesuai untuk majlis-majlis istimewa..
Packaging dan riben tu disiapkan terus..
So, smpi kat kita.. terus boleh bagi je..
Senangkan...

Yang ni lak muffin vanilla..
Satu lagi perisa coklat..
Seperti kata tuan punya kedai..
LEMBUT DAN SEDAP DIMAKAN :)

Ni antara baby cupcake yang telah dihias..
Boleh bincang pasal hiasan tersebut..



Cupcake & muffin yang sesuai untuk dibuat door gift..
pastu wat hantaran.. lagi nak kasi2 kat orang..
Tapi kat I yang diet ni jangan bagi tau..
10 biji pun tak cukup :)
Nak-nak yang perisa coklat..

So, pada yang berminat..
Leh layari kedai Asmah Cupcake..
Kat sana ada senarai harga dan cara2 nak buat tempahan..

TEMPAH JANGAN TAK TEMPAH :)
.
.
.

1 comment:

nadia_fendy said...

alamak...terliurnyer!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...