Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 23, 2011

MIDAS

Mula-mula macam tak minat nak tengok Midas ni..
Tapi bila ramai yg bagitau best..
Terus teruja nak muat turun..
I pantang dengar citer2 yg berprospek tinggi ni ;)

Hero - Kim Do Hyun (KDH), membesar dalam kemiskinan setelah ayah dia lari..
Oleh itu, dia membulatkan tekad untuk jadi org yg berjaya..
Graduan undang-undang kelas pertama menjadikan dia peguam yg terkenal..

Dia dipilih mewakili sebuah syarikat berkaitan saham2..
Masa ni ikutkan dia dah ada tunang..
Tapi sebab ketamakkan, dia jadi lupa diri..

Kenal tak ni?
Sapa yg layan BOF lebih dari 4 kali..
Mesti kenal ni.. 2nd heroin boys over flower..
Dalam Midas, jadi heroin iaitu gefren kepada JH..

Bila Jung Yun ni terasa diabaikan..
Dia mintak putus dengan KDH..
Kemudian menjalinkan hubungan dengan 2nd hero yang sangat HOT!!!

Tapi sebenarnya yang terjalin bukan cinta..
Dia sekadar nak balas dendam pada hero..

Ni bukan 2nd heroin yang nak rampas hero..
Tapi dalam ni dia laa pegang watak hitam..
Company yang hero keje adalah milik perempuan ni..

Dia ni dalam misi untuk merampas syarikat ayah dia..
Dari tangan adik-beradik dia yang lain..
Dengan bantuan hero.. misi dia hampir berjaya..

Perempuan ni yang bertanggungjawab putusnya hubungan KDH dgn JY..

Okay.. ni dia 2nd hero yang sangat2 sedap menjilat jari :)
Yoon Myung Jun

2nd hero ni playboy..
Dia jumpa heroin kat hospital tempat heroin keje..
Lepas berhubungan dengan heroin..
Perangai playboy dia tu berubah..
Dia betul-betul sayangkan heroin yg tgh kuciwa ditinggalkan tunang..

NAMUN..

2nd hero ini sakit kanser..
Huwaa.. sedih hokay..

Apakah kesudahan Midas ini?
Bertaubat ke hero?
Adakah depa bertunang balik?
Mati ke 2nd hero?
Pompuan jahat tu apa balasan dia dapat?
.
.
.

2 comments:

ratusiput said...

lg zel...ade yg kate citer snow queen...sorry i love u pe lg ntah sdp gak..ko takde bakar citer2 ni ke...?

I want to lose weight said...

citer lama tu wei..
ada tu ada.. tapi tak proses lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...