Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 5, 2011

49 Days

Drama ni romantic fiction.. ala2 cam secret garden laa..
Apa pun drama ni best..
Mula2 tengok cam rasa biasa-biasa je..
Tapi lepas 2 episod, mmg tak leh nak stop..
Tgk smpi abih 20 episod dlm masa 3 hari je :)


Belah kiri tu heroin no.1... belah kanan heroin no.2

Mengisahkan heroin 1 (Shin Ji Hyun - SJH) yang hidup bagaikan puteri..
Anak hartawan, ada tunang yg hensem dan kawan2 yg baik..

Nak dijadikan cerita, seminggu sebelum kahwin..
SJH mengalami kemalangan yg dahsyat..
Mengakibatkan dia koma..

Dalam masa koma ni, malaikat maut pun muncul..
Bagi dia peluang untuk dapat kehidupan kedua..
Dengan syarat..

Dia kena cari 3 titis airmata insan yg benar-benar sayangkan dia..
Tidak termasuk keluarga..

Untuk mencari airmata tersebut, rohnya dibenarkan masuk ke dalam tubuh heroin 2 iaitu Song Yi Kyung (SYK)

SYK ni pulak menjadi pilihan sbb dia keje shift malam..
So, siang dia tido sepanjang hari..
Dan membolehkan tubuhnya dipinjam..

Ni bukan hero..
Ni ler malaikat maut yang hensem maut jugak :))
Badan hot meletupzzzzz hokay..


Dalam misi mencari 3 titis airmata ni..
Barulah heroin sedar, bukan semua orang ikhlas dengan dia..

Satu persatu pelbagai kepalsuan terbongkar..
Baru laa dia tahu mana kawan mana lawan..

Berjayakah SJH mendapatkan 3 titis airmata untuk hidup kembali?
Siapakah yang menjadi gunting dalam lipatan?
Siapakah yg sebenarnya mencintai SJH?
Apa hubungan heroin 1 dengan heroin 2?
Siapakah "reaper" itu sebenarnya?

JANGAN BUAT-BUAT TAK BIASA :)
.
.
.

5 comments:

ratusiput said...

cam bestttttttttttttttttttt je ni...zel...aku nakkkkk...tp ko pre list dulu...sbb aku nk kumpul dulu...then bru pos skali arung...

budak sentap said...

As Salam akk . boleh tak tahu kalau akk burn2 cerita korea , akk charge berapa ? sorry . saya baru kat sini .

I want to lose weight said...

sentap..

ni secret mission :)

sila emel akak ye..

spiderx_woman79@yahoo.com

Mrs Slayaz said...

cerita ni sy syorkan tuk korg tgk.. best giler pnya... sgt suka.. tgk brapa kali da.. suma ada dlm ni, lucu, sedih, geram, suspen..

aegis said...

nak taw gak brapa harga,.. nnt email kat i.. aegislui1@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...