Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 8, 2011

World Within

Ramai yg request citer ni..
Mula tu nak heran gak..
Pasal drama ni bukan citer baru..
Rupa-rupanya drama ni tengah main kat 8TV..

Hero drama ni.. hero citer Sam Soon & Secret Garden..
Heroin lak dari citer Full House..
Genre drama = romantic

Drama ni berkisar tentang pembuatan drama di Korea..
Kalau kat Korea.. wat drama depa ni lain sket pada Mesia..
Baru shooting dalam 4-5 episod..
Drama dah ditayangkan di TV..
Pastu tengok rating camne..
Kalau tinggi.. kemungkinan drama akan disambung hingga 20 episod..
Jika tidak.. drama akan terhad kepada 16 episod sahaja..

Hero dan heroin ni.. merupakan pengarah drama dlm penerbitan yang sama..
Dedulu masa belajar.. depa pernah couple tapi break..
Masa tgh buat 1 drama ni.. depa jumpa balik..
Masa tu hero baru lepas clash..
Heroin lak tengah couple dengan sorang doktor ni..
Last2 doktor ni pun mintak putus jugak atas alasan heroin selalu busy..

Pastu depa ni ntah camne jadi couple balik..
Pastu ntah camne putus laa pulak..

Drama ni banyak menumpukan pada hero & heroin sahaja..
Dan berkisar pada pekerjaan mereka..
Sapa-sapa nak tau camne drama di Korea dihasilkan..
Boleh tengok drama ni..

Akak nak citer panjang pun tak bley..
Sebab sebenarnya aku pun lum tgk penuh drama ni..
Aku baru je dapat master citer ni dari seseorang (TQ)..

Berita baiknya.. citer ini ada sarikata Melayu :)
.
.
.

1 comment:

AinCepet said...

AIN:KAK BERMINAT NK BELI CITE NI...DVD KE???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...