Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 2, 2011

Dream High

Dalam pantang hari tu..
Kalau Hasya mengamuk malam..
Sambil nenenkan dia..
Drama ni laa aku layan..

Hero sumer lazat berkrim..
Heroin pun cute-cute..

Kalau sapa2 perasan..
Pelakon2 citer ni.. kecuali hero kiri sekali..
Yang lain sumer mmg k-pop artist..
2PM.. Miss A.. IU..

Dream High ni genre Musical Drama..
Citer pasal 6 orang student Kirin Art School..
Yang cuba debut sebagai artis K-Pop..

Bermula daripada hari pertama depa audition utk masuk Kirin Art School..
Sampai laa depa berjaya debut..

Of course pelbagai masalah yang depa hadapi..

Heroin 1 - Hye Mi ada masalah dengan ayah dia yang hutang Ah Long.. bercita-cita nak jadi penyanyi muzik klasik tapi terpaksa stop vocal class sbb ayah dia lari ke luar negara. Pening nak pilih pakwe sama ada hero 1 atau hero 2 :)

Heroin 2 - Baek Hee ada masalah sikap yang sangat dengki pada Hye Mi

Heroin 3 - Pil Suk bergelut dengan masalah kegemukkan..


Hero 1 - Sam Dong adalah dari luar bandar.. music genius tetapi mengalami masalah kehilangan pendengaran.

Hero 2 - Jin Guk merupakan anak luar nikah calon presiden Korea..

Hero 3 - Jason yang suka Pil Suk tapi malu nak ngaku..

Kenal tak ini sapa?
Hehehehe.. hero lama yang aku rasa 10 kali lebih hensem..
Dari masa dia berlakon dalam Winter Sonata..

Bae Yong Jun merupakan produser drama Dream High ni..
Dalam drama ni dia berlakon sebagai director Kirin Art School..
Cool giler dia dalam drama ni..


:) Kim Hyun Joong pun ada tau..
Tapi dia cameo je dalam 1st episode..
Bila dia berlakon dekat-dekat dengan Bae Yong Jun..
Aku rasa depa ni cam adik beradik pulak..
Muka iras giler..

Bila Kim Hyun Joong tua nanti..
Mesti hensem cam BYJ jugak..

So, sapa yang mau tonton Dream High..
Apa lagi.. cam tak biasa..

.
.

6 comments:

Ana Suzana said...

alamakkk.. ada jihoo sunbae.. uwaaaa

Sofie Natashah said...

Kak Zel,

BUkan dulu ada dengar citer hero winter sonato tu mati gantung diri ker?

huhuh.. hidup lagi dia rupanya...

handsome.

✿ etiey erywan ✿ said...

huhhu handsome!!!!

I want to lose weight said...

sofie.. itu hero lain..
Yang mati tu.. Park Yong Ha..

Bae Yong Jun hero satu lagi :)

me suya said...

semangat kot suya tgu citer ni habis

I want to lose weight said...

akak tengah tgk ending ni :)

pastu nak tgk special dream high concert..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...