Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 1, 2011

Fugitive Plan B


Sememangnya aku bukan peminat Bi Rain..
Tu sebab dalam listing KDrama LWC...

Tiada FULL HOUSE..

Aku dah pernah tgk Full House ni kat TV..

Dan tak paham.. apa yang best sangat citer ni..

Skang ni pun ada tayang balik drama ni kat NTV7..
Tapi.. tetiba lepas tengok Fugitive Plan B..

Bi Rain adalah sangat menarik..
Senyum dia leh wat hati makcik2 aku ni cair hokay..

Sweet bebenor..


OK, bebalik pada drama Fugitive Plan B..
Lama dah aku donlod citer ni.. tapi takde mood nak tgk..
Tak tengok camne nak review kan..

Aku start tengok 2 hari sudah..
dan tak leh stop smpi abih 20 episod..


Mula-mula igtkan citer ni genre action serious cam IRIS..
Tapi lain.. ni action ala2 lawak menjadi laa kira..
So, tengok pun tak tension.. :)



Rain hero bernama Ji Woo merupakan seorang private investigator..
Satu hari heroin Jini, upah dia utk cari siapa yg bunuh family dia..
Dalam misi penyiasatan tu..
Ntah camne.. dipusing-pusing citer..

Tetiba Hero lak yang dituduh membunuh family heroin..


Family heroin yang dibunuh pulak..

Sebenarnya terlibat dalam konspirasi menyorokkan emas..

Dari zaman perang Korea dedulu..

Bila emas tu dah muncul..

Lagi ramai orang jahat muncul berebutkan emas tu pulak..


So, apa kesudahan drama yg sangat best ni..
Adakah Jini sudahnya terpikat dengan Ji Woo..
Apa kes lak awek-awek hero yang bersusun paku punya ramai..
Cam biasa..
Sudah gaharu cendana pula..

Sudah tahu emel laa segera..

. .

3 comments:

me suya said...

kak zel, pasni leyh dolod citer my princess plak.. 16ep, skunk da ada 10ep

idatul zulkipli said...

salam kak zel,yang ni akak jual berapa? thanx akakkk :)

I want to lose weight said...

emel akak ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...