Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 25, 2012

SECRET GARDEN


Akhirnya drama yang ditunggu-tunggu oleh sumer..
Secret Garden yang berherokan Hyun Bin (hero Kim Sam Soon)
Dan berheroinkan Ha Ji Won (100 Days With Mr Arrogant)
Lagi ada hero-hero lain yang lazat-lazat jugak..

Drama ni tengah main kat 391 Byond..
Baru dalam episode 13-14 kalau tak silap..
Total episode = 20
Drama ni bergenrekan Fantasy Romantic Comedy..
Memang best.. aku dah khatam 3 round..

Hero adalah dari golongan yang sangat kaya..
Merupakan presiden LOEL shopping complex..
Bersepupukan dengan penyanyi Hallyu Star, OSKA..

Merupakan seorang yang bermulut cabul..
Sangat angkuh dengan kekayaan dia..
Tapi ada satu kelemahan..
CASTROPHOBIA iaitu sangat fobia pada lift..
Jangankan naik lift.. berdiri dekat pun dia dah sesak nafas..

Heroin pulak.. cam biasa dari golongan miskin..
Bekerja sebagai stuntwoman..
Masa episod satu depa ni dah jumpa & jatuh cinta..

Lelaki ni pulak.. cam dah jadi hobi dia..
Asal jumpa je nak nyakitkan hati heroin..
Padahal sebenarnya dia yg dulu suka heroin..
Dia suka.. tapi tak boleh terima hakikat yg heroin tu miskin sangat..


Bab fantasi pulak..
Hehehe.. kes ni paling best..
Membezakan drama ni dengan drama-drama miskin-kaya yang lain..

Ntah camne.. satu hari depa ni terminum air jampi..
Yang menjadikan.. setiap kali hujan..
Roh depa bertukar.. roh heroin masuk badan hero..
Roh hero masuk badan heroin..

Tapi takde laa sepanjang citer jadi camni..
Kejap-kejap je.. sebab bila hujan turun sekali lagi..
Roh depa akan masuk ke badan masing-masing..

4 episod terakhir sangat sedih..
Sebab ada insiden yang telah menimpa heroin..
Akak Zel korang yg tak pernah nangis tgk citer apa pun..
Nangis hokay bersama Hyun Bin..

Hyun Bin dalam drama ni 10 kali lebih hensem dari dalam Kim Sam Soon..
Mungkin sebab dia dah kurus kot..
Masa Sam Soon cam berisi sket..

Pelakon-pelakon dalam citer ni..
Boleh dikatakan sumer berpengalaman lama berlakon..
So, chemistry antara depa sangat baik..
Terutama hero ngn heroin :)

Oleh itu.. sapa mau melampias..
Sila emel ye..
Jangan tinggal2 komen atau mesej kat chatbox...
Internet sini mmg cam vavis terbang..
Kejap ok.. lama weing...

3 comments:

mabs_pay said...

salam...secret garden tu bper ek??

I want to lose weight said...

mabs

emel saya ye..

spiderx_woman79@yahoo.com

mabs_pay said...

tq kak zel....best sgt citer ni~~~masih termimpi2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...