Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 17, 2011

Marry Me Mary

Citer ni ala-ala musical romantic sket..
Sebab hero utama adalah penyanyi band. (Jang Geun Seok)
Hero kedua pulak adalah pengarah muzik..
Heroin utama.. ikutkan cam belajar kat kolej..
Tapi kena benti kejap sbb masalah kewangan..

Drama ni dah abih tayangan kat KBS..

Citer pasal heroin yg sentiasa dalam kesusahan sbb ayahnya banyak hutang..
Satu hari.. ntah camne, dia terlanggar hero..
Dari situ laa depa kenal..

Hero lak main band underground kat satu kelab ni..
Kira banyak peminat ler pasal hensem..

Ayah heroin ni lak.. tak semena-mena..
Menjodohkan heroin dengan anak kawan lama dia..
Heroin lak takmo.. maka dia olok-olok pi kahwin dengan hero..
Hero lak masa tu layankan je..

Lepas tu.. bapak heroin pi daftarkan perkahwinan hero kedua dengan heroin..

So, heroin letak syarat..
Dia akan bersama-sama kedua-dua hero ni..
Siang dengan hero kedua..
Malam dengan hero pertama..
Smpi 100 HARI!!

Pastu dia akan wat decision nak teruskan perkahwinan dengan sapa..

So, apa kesudahan citer ni..
Adakah heroin jatuh cinta pada kedua-dua hero?
Hero-hero ni 2-2 sama baik.. sama jantan hokay..

notification: AVI sahaja

* mahu cepat.. sila lampiaskan sblm Jemahat.. sbb akak skang tak leh nak pi post office ngepos.. kena harapkan orang lain pi..
.
.
.

2 comments:

ratusiput said...

zelllllllllllllllllllllllllll...aku nakkkkkkkkk...

I want to lose weight said...

sila melampias :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...