Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 5, 2010

Dr. Champ

Emosi tolak tepi jap..
Business tetap bisnes :))

Ok.. dah banyak sangat disajikan dengan genre romantic comedy..
Ni citer baru.. genre Romantic Sport Medical..
Drama ni best walaupun anda bukan peminat sukan..


Citer ni pasal heroin seorang pakar orthopedic..
Dia telah dipecat dan disenarai hitam kerana berkata benar..
Lepas kena pecat, dia dapat keje di Perkampungan Sukan Korea
Ala2 cam Pusat Latihan kat Bukit Jalil tu ler kalau kat Mesia ni..

Kat sana cam-cam kes laa dia dapat..
Ntah camne, dia rapat dengan satu atlet Judo ni..
Yang mana dia dah kenal sebelum masuk keje situ..

Selain tu dia jugak rapat dengan Medical Director pusat tu..

Mula-mula tu aku pun tak pasti dia ni suka sapa sbnrnya..
Yang medical director tu plak..
Asal-asalnya dia pun atlet..
Tapi mengalami kecederaan menyebabkan kaki tempang..
Pastu ex-gf dia ada kat pusat tu..
As swimming coach..

Drama ni ada Super Junior member..
Iaitu Shindong yang paling chomel :))

Kesudahannya.. Dr Heroin ni dapat kat sapa?
Kat atlet Judo atau Medical Director..
Kena laa saksikan sendiri drama ni..
.
.
.

3 comments:

mimie1678 said...

ku igtkan doc baru... rupanya citer... cettt...

LiAnA said...

lagi satu series mesti masuk secret garden.. best giler hhii

aBoi said...

super junior deabak !
aboi tengah tgu diorang buat subtitles untuk cerita "It's okay, daddy's daughter"...
Donghae Super Junior berlakon..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...