Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 26, 2010

Witch Yoo Hee

Citer ni lama laa jugak..
Tapi skang ni dok main kat 715 Astro Animax..
Genre - Romantic Comedy :)

Citer ni pasal heroin Ma Yoo Hee yang mewarisi syarikat pengiklanan dari bapanya..
Terkenal dengan sifat kejam, tidak berhati perut dan tiada kompromi..
Semua pekerja menggelarkannya WITCH..

Yoo Hee ni pulak..
Tgh desperate giler mencari calon suami..

Hero ni pulak adalah bekas Med student yg benti belajar sbb nak jadi Chef..
Oleh kerana dia telah merosakkan kereta Yoo Hee..
Dia terpaksa jadi housekeeper Yoo Hee selama sebulan..

Masa dia jadi housekeeper ni..
Dia cuba laa merubah Yoo Hee ni jadi yang lebih baik..
Dan jadi trainer @ love coach Yoo Hee dalam mencari calon suami..

Oleh sebab perubahan Yoo Hee..
Telah menarik perhatian 2 org jejaka..
Sorang kawan lama dia dan sorang lagi pakwe pertama dia (2nd hero Goong)..

Walaupun hero dah ada girlfren..
Ntah camne dia pun tersuka laa pulak pada Yoo Hee..

So, sapa yang dapat sudahnya?
Apa jadi ngn cita-cita hero nak jadi chef?
Siapa pilihan Yoo Hee?

Cam tak biasa pulak ;)
.
.
.

2 comments:

Sofie Natashah said...

kak zel nak citer ni... compom mau !!!

aBoi said...

I like the hero... macho gila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...