Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 26, 2010

Playful Kiss @ Mischievous Kiss

Drama yang sangat-sangat dinantikan..
Oleh pompuan2 dahagakan lelaki jambu-mambu like ME :))

Kim Hyun Joong hokay heronya..
Heroinnya juga sangat chomel..
Diadaptasi daripada Mangga Itazura Na Kiss...

Hero merupakan pelajar genius yang perfect serba serbi..
Kat sekolah mmg dapat no.1 dengan full mark sumer subject..

Heroin pulak.. dah laa duduk kelas last sekali..
Dah tu dalam kelas tu pun dia antara yang tercorot..

Heroin ni pulak sangat-sangat minat pada hero..
Kadang-kadang perangai taksub dia ni dah cam stalker pulak..

Satu hari.. heroin ni anta surat cinta pada hero..
Hero ni pulak.. dia sangat benci pada perempuan bodoh..
Selalu laa dia mempermalukan heroin ni di hadapan ramai..

Tapi heroin ni tak putus asa jugak..

Yang bestnya.. satu hari rumah heroin ni runtuh akibat gempa..
Tiba2 ayah dia kata nak tumpang duduk rumah kawan..
Rupa-rupanya itu adalah rumah hero..
So, mereka adalah tinggal serumah :)

Sampai laa depa grad dari high school...
Tiba nak masuk U..
Hero of course dapat tawaran U terbaik kat Korea..
Heroin lak.. dia dapat masuk U biasa atas sebab2 hari interview tu ada taufan :)
Tetiba.. hero tolak masuk U berprestij itu dan tukar masuk U sama heroin..

So, masa ni dah agak ler..
Hero ni sebenarnya dah tersuka pada heroin..

Tapi kat U.. 2nd heroin muncul..
2nd hero lak.. masa sekolah comot..
Skang dah kacak laa pulak..

So, apa kesudahan citer yang sangat-sangat sweeeeeeeeettttttt ini..
Seriyes mmg sangat manis taw..
Aku dah ulang citer ni lebih 4 kali..

Mahu ke?
Sila emel ye.. jangan tinggal komen kat sini..
Satu lagi.. no money no talk :))
Lately akak korang ni dah banyak ditipu..
Barang sudah lama dapat.. payment wat-wat lupa pulak..
.
.
.

10 comments:

nurulhudaresad said...

citer ni dvd bape kpg kak?
ari tu dpt link tgk online tp buffer x sudah2..mls..

I want to lose weight said...

4 kpg

me suya said...

suya dah tgk dah :)
suka2

me suya said...

akak jum lyn dr champ plak

Kak Mah said...

errr..aku ada utang ko tak zel?? nanti nak order la.. The Partner tue cam menariksss....nanti aku email list aper aku nak ek...tak pun aku inbox kat facebook aci tak..email nie pemalas sungguh haku ahakss

Kak Mah said...
This comment has been removed by the author.
MyNn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
I want to lose weight said...

sila emel :)

spiderx_woman79@yahoo.com

supernanna said...
This comment has been removed by a blog administrator.
supernanna said...

ape2 email saya lifeofyanna@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...