Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 10, 2010

My Little Bride

Ni movie lama.. tapi aku sangat suka tgk ulang-ulang..
Sebab sangat sweet..
Minah yg jadi heroin ni pun skang dah besar & lawa..

Ni citer pasal kahwin paksa..
Lelaki tu dah umur dalam 20-an..
Dipaksa kahwin oleh family dengan heroin umur 15 tahun..
Depa terpaksa kahwin sebab wasiat atuk depa..

Lepas dah kahwin, cam-cam hal laa jadi..
Yelah kawin dengan budak...

Heroin ni kat sekolah dah ada boyfriend yg sangat cute..
Selalu laa depa g dating2 camtu..

Sampai laa satu hari, terkantoi dengan laki dia..
So, apa yg terjadi lepas kantoi itu?
Adakah laki dia mmg cintakan dia?
Adakah heroin last-last dengan boyfriend muda atau laki tua dia?

KENA TENGOK SENDIRI :)

Ooooo... ada bonus taw bagi yang nak tgk citer ni..
Sila emel untuk mengetahuinya..
.
.
.

3 comments:

me suya said...

salam.. kakzel
suya pun suka sgt cerita ni.. anyway skunk ni bnyk cerita korea yg baru2 + besh2.. on track skunk suya tgk playful kiss... baru dolod eps 12.. heeeee.. baru ni tgk bakery king kim tak gu..pastu personal taste.. bnyk la lagi cerita korea baru yg besh3

violetscorpio said...

zell yg ni juga..total ko inbox kat email ju yer...tq

I want to lose weight said...

emel aku dulu Ju..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...