Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, October 15, 2010

My Girlfriend is Gumiho

Citer ni hari tu tayang kat SBS..
La ni kat M'sia dok ada kat cenel 393 Astro B.yond..

Drama ni skripnya dihasilkan oleh Hong Sisters..
Selalunya skrip yang depa ni hasilkan memang meletup BABABOOM :)
Antara citer yg depa hasilkan, Chun Yang, My Girl, Hong Gil Dong & You're Beautiful..

So, buah tangan kali ni pun sangat tidak mengecewakan..

Drama ni bergenrekan romantic fantasy comedy..
Pasal heroin yang sebenarnya adalah Gumiho (serigala jadian)..
Yang telah disumpah selama 500 tahun dikurung kat kuil...

Ntah camne... satu hari hero ni mai kat kuil tu..
Dia telah menghapuskan sumpahan heroin..
Dan heroin pun boleh keluar dari kuil tu..
Part ni pun dah lawak..
Sebab heroin nak kena adjust kehidupan 500 tahun dulu dgn keadaan semasa..

Bermula dari hari tu.. heroin pun ikut laa ke mana hero pergi..
Yang hero ni pulak.. NGKO NAK KE GF SERIGALA JADIAN?!!
Lebih-lebih lagi bila bulan mengambang...
Cam-cam cara laa dia buat nak elakkan dan larikan diri dari Gumiho..

Twisted citer ni jadi bila musuh Gumiho ni muncul..
Masa ni laa baru hero ni sedar, dia diperlukan oleh heroin..
Heroin ni pulak sempat jadi pelakon action movie..
Sebab dia mempunyai kebolehan melompat dan beraksi seperti serigala...

Secara keseluruhannya..
Drama ni memang best..
Walaupun rating agak rendah pada awal tayangan..
Tapi berakhir dengan sangat baik di episod-episod akhir..

So, mau tahu akhirnya Gumiho tu makan tak hero dia?
Hero dia berjaya tak melarikan diri?
Siapa 2nd heroin?

Kena laa tengok sendiri.. ;)
.
.
.

14 comments:

Lia said...

zel..ko download dr mana ek cerita2 korea ni....

I want to lose weight said...

torrent

Cik Adek Manes said...

nomu nomu nomu nomu nomu chuwaa !

somels gyler miho.. !

shila said...

cite ni mmg best!
ad 2 epsd x tgk lg...xsbar nk abiskn ni...

Mama Sara said...

ha..gumiho...
ingat dulu ..giler2 ngan awin dok hadap pc pid download gumiho...

m.q said...

wah...nak bakarrrrrr

me suya said...

da abes tgk dah kak zel.
sbb kak zel suggest trus suya tgk..
dah lama simpan lm hard disk :)

diLot said...

sgt comel citer ni.. sgt suke.. sgt cantik aweks tu..

Yaya said...

Dear, u download u tak jual ker cd cd nyer. Jual ler kat i yang giler citer ni. plishhhhh! Nak download payah bebenorrr..

Yaya said...

Dear, u download u tak jual ker cd cd nyer. Jual ler kat i yang giler citer ni. plishhhhh! Nak download payah bebenorrr..

I want to lose weight said...

Yaya.. email me pls

Nur Shahira said...

kak mcm mne nak beli??

I want to lose weight said...

emel kat akak

spiderx_woman79@yahoo.com

I want to lose weight said...

emel kat akak

spiderx_woman79@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...