Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, October 14, 2010

Perfect Couple

Boleh laa ek.. hari Jumaat layan review filem lagi..
Drama pun banyak tengah queue nak masuk LWC :)
Sabor ye peminat-peminat sumer...

Lee Dong Wook.. igt tak hero citer My Girl..
Mesti dah rindu sama dia..
Sebab dia 2 tahun akan datang ni takkan ada di mana2 drama..
Sebab dia tengah wat Latihan Khidmat Negara kat Korea nun..


PERFECT COUPLE

Ni citer ringan sket..
Genre romance comedy..

Lee Dong Wook jadi polis..
Yang heroin lak reporter yang hidup serba kelam-kabut..

Reporter ni dpt assignment suh ikut hero untuk wat journal majalah..
Masa ni la cam2 citer lawak jadi..
Sebab heroin ni kelam-kabut sket..

Apa pun.. last-last depa jatuh cinta jugak..
Eh, aku dah terbagi last pulak..

Takpe-takpe.. nak tau apa yang best sangat..
Apa yang lawat sangat...

Hah, apa lagi.. TAK RETI-RETI :)

Akak rela kau tembak walau 10 kali pun wahai adik comel :))
.
.
.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...