Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 23, 2010

Birth Of The Rich... sudah ada :)

Drama ni baru habis tayangan kat KBS2..
Seperti biasa.. ada 2 hero.. 2 heroin yg saling berebutan...
Tapi the main story dalam citer ni..

Hero tgh mencari bapa kandung yg dia percaya adalah seorang hartawan..
Hanya berpandukan pada rantai yg ayah dia bg kat mak dia..
Oleh itu, dia sentiasa berada dalam lingkaran org2 kaya Korea..
Untuk cari ayah dia...

Sebab nak cari ayah dia..
Dia sanggup jadi pekerja biasa kat hotel Oh Sung wpun dia ada kelulusan tinggi...
Anak tuan pny Oh Sung ni laaa heroin...

2nd hero pulak.. klu tgk2 cam baik je..
Tapi dia ni jahat dalam diam..

2nd heroin menggilai 2nd hero yg menggilai heroin...
Tiba2 ntah camne.. 2nd heroin suka pulak hero...

Rupa-rupanya bapa-bapa kepada mereka ini..
Adalah saling kenal dan merupakan kawan dan musuh dlm perniagaan..
Yg tragisnya.. ayah heroin dipercayai telah membunuh bapa hero...

Ke"BEST"an citer ni..
Sebab citer ni banyak scene LAWAK...
I like romantic comedy...
Hero sangat pandai buat lawak..
Heroin selalu tak paham lawak...
2 Heroin adalah bahan lawak...

Hero ni lak.. bila tiba time dia romantic..
Akak meremang bulu hokay :)
Sangat suka pada dia..

Oleh itu... dalam kes gila-menggilai...
Sapa yang dapat?
Kena laa tgk kdrama terbaru ini :)

Coming soon...
1- Personal Taste
2- Oh My Lady
3- Cinderella Sister
.
.
.

7 comments:

ratusiput said...

ahahaha...aku nk yg coming soooooooooooooooooooooooooooooon punye tu...ehehehe...

susi said...

Zel...

akak nak

1.birth of the rich
2.Personal taste
3.cinderella sister

masukkan nama akak dlm list...kena bg e-mail ker?? siap karang inform aaa..mcm biasa...

~k.susi~

lynda_hani said...

aku nak BOR ni.. nnt aku emel.

zatie_izzati said...

Zel, baru jmp blog awk.. nak tanye, camne nak order?

suhaini said...

personal taste sgt besh!!! silerla tengok..hehehe...oh my lady also..iyarrgh!! suke3...so akak..saye nk oder juge..
-personal taste
-cindrellela sister
*walopon dah tgok...xpuas sbb tgok kat utube jek...nk tau kak...kna bayo dulu ke ape eh?? fes time juge nih:)

I want to lose weight said...

Untuk yang COMING SOON..

Harap bersabar ye..
Drama nyer sudah ada..
Tapi subtitle belum hado..
Kena tunggu ler dalam 1-2 mgu lagi

Siap je pasti aku iklankan

m.q said...

i nak chop personal taste yer.
alang2 dh ada sales ni..baik oder jer
nk tgk kt intenet hazab la...seloww dowh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...