Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, March 13, 2010

DoReMiFaSoLaTiDooooo...



Ini bukan movie dia terbaru..
Terbaru... JGS akan berlakon drama sekali lagi..
Movie dia yg terbaru tahun 2010 ialah YOU PET

Sapa-sapa yg dah tengok BOF..
Watak Gu Jun Pyo ditawarkan terlebih dahulu kepada JGS..
Tapi sebab dia nak watak Ji Hoo (Kim Hyun Joong)..
Maka dia tak jadi berlakon BOF..
Dan memilih utk berlakon Bethoven Virus

Doremi ni sbnrnya nama band indie yg JGS ni join..
Dia jadi lead guitar & main vocalist..
OST movie ni spt biasa.. banyak guna suara dia sendiri..
Dan suara dia mmg sedap sangat didengar..
Macho-macho cendawan berkrim keju camtu..


Kalau dah ada 2 hero tu..
Konpem laa citer cinta 3 segi punye kan..
Tapi ni lain sket..
Awek tu terpaksa pergi ke 2nd hero..
Sebab dia ada buat salah besar pada 2nd hero..

Dalam movie ni.. JGS berlakon watak romantik taw..
Dalam u're beautiful.. baby & me.. dia tak romantik..
Nak tgk camne JGS dalam hati ada taman...
Leh ler tgk citer ni..

Sapa-sapa yang ordr Baby&Me...
Secara automatik akan menerima movie ini secara FOC dalam DVD anda..
Sebagai tanda penghargaan sbb menjadi Senarai Hitam LWC (regular customer)
.
.
.

12 comments:

HoNEybUneE said...

zel...aku kompem tuh the partner ngan baby & me...hehehhe...dah siap roger2

-yatie-

I want to lose weight said...

Ok.. dalam next week sumer order jalan

Azimah@Melati said...

walaupun hutang belum langsai....aku nak movie JGS inie...baby& me tue yer.....

Azimah@Melati said...

zel....adek ada ckp citer all in hero IRIS tue ada berlakon....citer aper tu zel?

I want to lose weight said...

citer lama... x best pun

Hana Kimi said...

hoho..
kiut sgt masa tgok dia jaga baby dlm baby n' me

adikmanje@ellyazarmilia said...

zel...berani mati la...aku memang kompom order punya la....huhuhuhu

aBoi said...

peh..dapat free tu...
aboi nak DVD baby n me lah...

brape charge? hehe

I want to lose weight said...

RM8.00 temasuk pos ekpress ;)

aBoi said...

orait.

Anonymous said...

Bleh tlg jelaskan g ker ttg price every DVD?kalau luar semenanjung macam mana?sbb berminat sangat dengan drama korea nihh...

I want to lose weight said...

Sila emel saya

spiderx_woman79@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...