Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 30, 2010

Coffee Prince...

Citer ni tgh tayang kat 8TV weekend...
Tak tau ler dah abih ke tidak..
Aku tak suka tgk 8TV sbb depa sumer cakap mandarin..

Citer ni flow laju.. tak banyak meremeh2..
Citer pasal heroin yg disalah sangkakan sebagai lelaki..
Mula2 jumpa hero.. dia berlakon jd pasangan gay..
Lepas tu bila tau hero nak buka cafe.. dia pun nak join..
Tapi hero kata Coffee Prince.. so sumer pekerja mesti lam cha (lelaki)..
So, dia pun teruskan ler menyamar jadi lelaki...

Sampai laa satu tahap.. dia rasa cinta sangat kat hero..
Hero lak suka dah kat dia...
Dan anggap diri dia dah tukar jadi GAY..

Lambat ler baru pecah rahsia yg heroin ni sbnrnya girl..

Ada banyak romantic and kissing scene..
Juga ada 2nd hero dan 2nd heroin yg tak berapa penting...

Ni kakitangan Coffee Prince..

Kalau sapa perasan..
Heroin citer ni adalah heroin yg sama citer Goong..
Dan dia ni berlakon jadi lelaki..
Jauh lebih baik dari Go Mi Nam dalam You're Beautiful..
.
.
.

8 comments:

shila said...

dah tgk dh cite ni..best jg la...cuma hero dia x hensem..hehe

rossoneri said...

waaaaaa suka2 cite nih,sbb cite ni xmeleret2 sgt mcm cite korea lain..hehe..tp kita rasa go minam, kene berlakon cam tu sbb dia nun, n kalo tiba2 berlakon mcm yoon eun hye ni, jadi mcm pelik lah kan, sbb dia tomboy sjak kecik..tu y mmg kene menjadi habes..dan dia bley buat.. mmg gempak, hanya tgk cite yoon eun hye ni berlakon je..sbb smua cite dia best..!!

I want to lose weight said...

Ye ke tak hensem..
Banyak2 hero.. hero ni laa aku rasa paling macho man sekali :)

Hana Kimi said...

hensem apa gong yoo tu? n' yoon eun hye tsangtla kawaii even muka ada iras2 park shin hye yg jd go mi nam tu time rambut pendek.. tp kiut yoon eun hye lg ;D

Anonymous said...

akak zel...i nak citer coffe prince dgn goong tau..jgn salah antar lagii haaaaa! sila refer email lyzshinoda

Snowwhite Zone said...

suka tgk cite ni.. kn cr dvd, simpan.. hehehehe mmg gurl tu pelakon Goong

I want to lose weight said...

Snow...

Kat sini boleh cari ;)

I want to lose weight said...

Lyzshinoda - AKAK TAK DAPAT EMEL PUN..

Sila sms - 0125865752

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...