Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, February 24, 2010

My Girl - Mengkabulkan permintaan Rizmazarmilia

Permintaan untuk sinopsis My Girl...
Drama ni aku dah tengok lebih dari 10 kali..
Dan masih tengok lagi skang jika ada masa lapang..


Ni hero ngn heroin..
Hero ni peberet aku all the time..
Sebab dia sangat jambu...
Nangis pun jambu.. marah pun jambu.. senyum lagi laa jambu..

Seperti biasa.. citer dia mesti laaa pasal cinta bersegi-segi..
Heroin ni seorang yang licik dan sangat pandai bercakap bohong..
Hero lak tgh cari adik sepupu dia yg hilang..
Pasal atuk dia dah nazak sgt...
Dia upah heroin ni menyamar jd adik sepupu..

2nd hero adalah kawan baik hero.. (hero Iljimae)
Sangat romeo dan jambu air laa jugak..
Dia awal-awal lagi berkenan dengan heroin..

2nd heroin lak adalah x-gefren hero yg tiba-tiba muncul balik..
Dia ni jaguh tennis..
Bila dia muncul.. depa ni couple balik..
Time ni ler heroin sedar yg dia cinta sangat kat hero..

Kalau aku pun aku cinta beb..
Ala.. comel, cute.. leng chai giler laa senang kata..

So, sapa yang dapat ?!!!!
.
.
.

13 comments:

kakngah said...

aku tgk wey citer ni.. mmg bes. lagu dia tangkap leleh kn??? rington aku ost my girl la.. dh btahun aku guna xtukar..

no need to reveal said...

tak jual ke copy dvd ni? hehe..kalo jual nak gak beli..hhehe...dah ade dah pun yang cd ..ingat nak cari dvd lak hehe

alyaaahmad said...

cite nie mmg giler best...sy sampai sanggup skip kelas ms blajar dulu semata - mata nk abiskan cpt cite nie tuk tau kesudahan. plg suka part dia buat jem limau. so sweet.

I want to lose weight said...

Akak suka time hero nangis igt atuk dia dah mati..

Alahai...

Nangis kuar air mata jernih tu... cam Madhuri Dixit punya nangis..

Cute sesangat

NaNa YuSoF said...

akhirnya hero dan heroin bersatu.....hehehehe....

cter ni mmg sgt best!!

I want to lose weight said...

Seperti biasa :))

no need to reveal said...

zel, kita nak beli la...nak bank in kat mana ek? nanti bgtau tau...

no need to reveal said...

ataupun zel emailkan no akaun seme ..kat email ni atida77@yahoo.com ...thanks

Hana Kimi said...

hoho..
;D
hana suka second hero
Lee Jun Ki!
kiut sgt!!!
:D

I want to lose weight said...

Lee Junki ni take citer best dah kan lepas citer ni..

Iljimae tu cam berserabut sangat laa pulak..

Rasa nak sikat2 rambut dia kasi elok balik

lovelygift....everything u need are here said...

mmg best citer ni, sweet sgt.Lepas tgk rasa happy je 2-3 hari

adikmanje@ellyazarmilia said...

T.q zel...i lap u....rupanya aku dah tengok citer ni...luper la sebab tak ingat tajuk....anyway...tq sekali lagi...i lap u...

Munirah said...

my girl mmg bez gler....sy duk tgk b'ulang2 smpai ler de sowg insan tu p format external hardisk sampai hilang sume citer2 koreaku...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...