Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 2, 2010

KAK JU - MLKSS dah siap !!!

Kdrama ni merupakan favorite aku all the times..
Rasa cam setiap 2-3 bulan.. mesti aku tgk sekali..
Dah lebih 20 kali ler lebih kurang tgk citer ni...

Citer ni pasal pompuan yang badan bam-bam..
Berkenan kat boss dia yang hensem maut punyer..
Tapi boss dia ni lak ex-gf dia muncul kembali..

Ikutkan boss dia ni awal-awal dah suka kat Sam Soon ni..
Tapi sebab dia debab tu + perangai kasar...
Dia cam tak nak mengaku laaa hati dia...

Cam citer aku dulu-dulu pulak..
Aku dulu kalau suka seseorang..
Memang tak berdiam diri..
Awal-awal aku dah mengaku suka..

Pastu kalau org tu cakap tak suka..
Kay laa.. bye-bye..

Kalau org tu cakap suka..
Kay laa.. kita couple...

Citer ni...
Off course ler.. mak lelaki tu tak suka kat Sam Soon..
Selain gemuk.. dia gak tua 3 tahun dari hero..

Pesanan kepada Kak Ju..
Sila SMS alamat...
Saya sudah lupa tulis mana address Kak Ju hari tu..

Ghamsahamnida !!!!
.
.
.

15 comments:

Cik Adek Manes said...

haha.. ! I pon tgk cite nie dekat 20 kali gaks.. ! sket punye addicted tabley blah.. !

tade satu watak pon yang tak bagi kesan kt jiwe.. !

I want to lose weight said...

Tapi hyunbin ni cam citer ni je dia berjaya kan.. yg lain sumer flop..

eh, g ke super show ?

syarqiah75 said...

salam zel...bagus btull services ko nih...tip top..nih kna jadi customer no 1 nih..kju bank in ptg nih..psstt bape herge...address kju sms ptg nih gak...ada cite pepe yg menarik lagi..bleh bank-in sekali je ongkosnyerrr...

syarqiah75 said...

buchak...zel..tambah dua cite lagik..the partner ngan you're beautiful......wokeh...:)masuk sekali ongkosnyer sume....bape sume?

I want to lose weight said...

the partner & YAB - hanya ada RAW..
saya tak sempat lagi nak convert ke DVD

yang siap sedia boleh tgk kat DVD

coffee prince
shining inheritance

niena said...

kak zel...kalau la kan...kite mcm nak cd cite ni boleh ke...? :-)

adikmanje@ellyazarmilia said...

aku pernah tengok kat tv8 klu tak silap...best gak...cuma heroin kureng cun la...

I want to lose weight said...

Niena boleh..

Mgu depan aku bawak masa g E-P
Citer ni je ke..

coffee prince takmo ke ?


ADIK..

Heroin tu cantik sbnrnya..
Tapi utk citer ni.. dia sengaja gemukkan badan dia utk matching ngn citer nih

Anonymous said...

akak..i nak citer niiii!!!!!

I want to lose weight said...

ANOY - emel please..

Cik Adek Manes said...

haha.. ! sbb cte nie la I jatuh senta ngan die.. cite laen cam nan hadoooo.. !

super show tak g pon, kak.. dok pulun kot ade org nak spons tiket, sorang pon takdop.. sedey I..

akak g..??

Cik Adek Manes said...

heroin yg jdi samsoon nie mmg canteks.. dier current top model gaks actually.. tpi sbb kan nak pegang watak nie yang sanggup tambah lemak kat bdn tue.. hehe.. !

respekk.. !

Hana Kimi said...

hoho. kwn hana yg minat sgt citer ni. try tgok, ok jugak. slama ni kita tgok heroin kiut miut, kali ni kita tgok heroin yg x kiut plak. tp kim sun ah yg bawak watak sam soon tu asalnya model. sggup dia naikkan berat bdn semata-mata ntuk citer ni

Ibu Mifzal Arsyad said...

cam best je? cemana nak order? baper rege?

I want to lose weight said...

SILA EMEL.. spiderx_woman79@yahoo.com

Ni bisnes undercover ;)

Dangerous :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...