Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, November 22, 2009

You're Beautiful - DAH NAK ABIH....

Percayalah aku sangat minat drama Korea ni..
Citer ni belum tayang lagi kat Malaysia..
Tengah airing kat Korea Selatan sanun..
Hari Rabu ngn Khamis...

Dalam kul 2.00 - 3.00 pagi hari tayangan di Korea...
Citer ni akan di upload ke YOUTUBE
Tanpa english subtitle..

Aku akan tunggu dan terus tengok..
Berpandukan review dari sompi.com..
Berlagak ler paham citer ni...

Selalunya keesokkannya baru kuar yg ada sub..
Dan torrent file..
Subtitle lak akan kuar pada hari Jumaat

Minggu ni last episode 15 & 16...
Menyebabkan AKU TAKMO BALIK KAMPUNG !!!
Rela bertemankan cik abang ngn cik anak je raya haji ni..
Sebab kat sana takde internet..
Guna Celcom BB pun sangat hazaaaabbbbb...

Sinopsis..

Heroin ni terpaksa menyamar jadi lelaki..
Untuk ganti abang kembar dia join satu boyband ni.. ANjell..
Rahsia dia terbongkar jugak..
Pastu sumer member band tu sama-sama minat dia..
Kira cinta 4 segi ler nih..

Tapi heroin ni sebenarnya dah suka pada Hero 1
Penyanyi group ANjell ni..
Pastu ada laa konflik pasal family hero ngn heroin..
Org jahat dlm cite ni adalah mak pada hero..
Dia ada sejarah hitam ngn bapak heroin..

Kelebihan citer ni...
OST sangat best... leh dengar kat BLOG APIH
Hero nyanyi sndr soundtracknya..
.
.
.

14 comments:

Blogger said...

sub eng baru release ep 12 je kak.. try tgk kat aja-aja.com..

kan dah kate cite ni best.. cite shining inheritance pun best gak.. hohoho

I want to lose weight said...

Tapi akak tak paham apa yg best sangat IRIS..

Wpun ada kat 303.. tak teringin nak tengok..

mama_iris said...

kat 303 hari ape kak??

sesejak bersuamikan org yg x minat citer korea...lama gak tak lyn....zaman2 mude2 remaja dulu mmg kaki movie2 korea...huhuhuhu

I want to lose weight said...

kat 303 citer IRIS.. bukan you're beautiful..

Hari yg sama rabu & khamis..

Tapi rasanya Iris pun dah banyak episode nya

Cik Adek Manes said...

IRIS best.. !! ngeeee.. ! Tabbi BigBang sgt hawt.. ! hayOhhh.. merembes, merembes.. ! ske cite action pack centu.. keke.. !

cite minami nie tak telayan² lgik.. udah strimiks ku sengal aje.. membataskan ektitibi melayan k-drama nie sme.. sobsss.. !

I want to lose weight said...

Go Mi Nam dah nak abih..

Apa laaaa xtvt malam selepas ini..

Big Bang akak tak suka sgt..

Akak sangat fall in love ngn HEECHUL super juni.. OR :)

shila said...

ap2 pon you're beautifull ttp no 1 !!!
hrap2 ending dia tae kyung baik balik ngan go mi nam tu..

cite creating destiny best jg kak...blh la jg nk layan...cuma epsdnya 50..bnyk sgt..x larat nk tnggu abis..

Cik Adek Manes said...

rmai eh ske mamat heechul.. keke.. ! suju saye layan sesket aje..

nie gigih lgi dok streaming go mi nam kt utube.. aigooo.. ! slownye la.. bejanggut bagai dok menunggu.. sades btol.. !

sape ade donlod full episodes..?? sedekah² kan la kt den nie ha.. ! uhuhuhuh..

I want to lose weight said...

Akak ada full episode smpi 14.. tp kena pakai gom player ler sbb sub asing2..

Blogger said...

suka tgk go mi nam.. kehkeh.. IRIS ? best tak? saya tengok cam xbest je.. tak trigin pun nak donload.. huhuhu

Blogger said...

Cik Adek Manes : try usha sini

http://aja-aja.com/regular/you're-beautiful

link mediafire woooooooo

Cik Adek Manes said...

kena donlod gom player dulu ke gitu kak..?? sile tnjok ajar.. !

inche' blogger, klu tenet saye laju mmg dah lame dh saye dnlod cite nie.. keke.. masalahnye tenet saye cam cipan.. nak bkk satu page pon mkn mase berjam.. bakal kena campak kots strimiks nie.. huwaaa.. !

ila de cute said...

zel, ehmmm i baru tau yg i tersenarai sbg peserta cabaran 99days tu...tp i baru perasan ari ni so i boleh continue lagi ke?? camno ni??

Hana Kimi said...

citer ni bru tgok sket
so far mmg best
hero citer ni pnah jadi bapak n' bdak skolah mnengah dlm baby n' me
citer tu pon best..
tsangat kiutla baby tu n' cara dia jaga baby tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...